marți, 12 aprilie 2016

Messi, al treilea an la rând fotbalistul cu cele mai mari venituri. 6,6 mil. € mai mult ca Ronaldo

Lionel Messi se află pentru al treilea an consecutiv în fruntea topului fotbaliştilor cu cele mai mari venituri anuale, el având câştiguri de 74 de milioane de euro, conform unui material care va fi publicat, marţi, în France Football.
Argentinianul încasează cu 9 milioane de euro mai mult decât în sezonul precedent. France Football a luat în calcul salariile brute, precum și primele de meci, contractele de publicitate și primele de instalare.
Messi îi devansează în continuare pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 67,4 milioane de euro, în creştere cu 13,4 milioane) şi pe Neymar (Barcelona, 43,5 milioane de euro, în creştere cu 7 milioane de euro). Este al treilea an consecutiv când ierarhia primilor trei e neschimbată.
În Franţa, PSG face legea în continuare, cu 14 jucători în Top 20 hexagonal. Di Maria îi devansează pe coechipierii săi Thiago Silva (23 de milioane de euro, în scădere cu un milion) şi Zlatan Ibrahimovic (23 de milioane de euro, în urcare cu 8 milioane). Top 20 pentru Ligue 1 ţine cont doar de salarii şi de primele prevăzute în contracte, a indicat France Football.
“La antrenori, chiar demis, Jose Mourinho conduce clar (24 de milioane de euro) şi este urmat de Pep Guardiola şi Fabio Capello.”, a prevăzut France Football într-un comunicat de presă.
sursa : http://www.digisport.ro/
foto : http://www.fcbarcelona.com/