vineri, 22 aprilie 2016

CFR - ASA 2 - 0 , IN RETURUL CELEI DE-A DOUA SEMIFINALE A ,, CUPEI ROMANIEI ''

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui ASA Tg. Mureş, după 0-0 în tur, şi se va bate cu Dinamo pentru trofeu, pe 10 mai. Dubla lui Cristi Bud a decis învingătoarea partidei din Gruia.
Clujenii, de trei ori câştigători ai Cupei României, în 2008, 2009 şi 2010, revin în ultimul act după 3 ani. În 2013, CFR era învinsă cu 1-0 de Petrolul.
După 0-0 la Tg. Mureş, manşa a doua a semifinalei dintre CFR şi ASA a început cum nu se poate mai bine pentru gazde. În minutul 17, Cristi Bud a deschis scorul, după o greşeală a lui Muth, care nu a putut îndepărta mingea din preajma porţii lui Stăncioiu, după ce goalkeeperul oaspeţilor reuşise să respingă iniţial lovitura de cap a atacantului clujean.
Gabi Mureşan şi Jazvic au avut ocazii bune de a egala, dar nu au reuşit să înscrie împotriva fostei echipe, în timp ce, la cealaltă poartă, Juan Carlos ar fi putut închide meciul, dar Stăncioiu a respins cu piciorul.
În cele din urmă, s-a făcut 2-0, tot după o eroare a lui Muth. În minutul 70, fundaşul oaspeţilor i-a pasat direct lui Bud, care a făcut dubla cu un şut de la marginea careului, care a muşcat şi bara înainte a intra în plasă.
N'Doye a ratat ultima şansă de a o readuce pe ASA în joc, iar oaspeţii au terminat partida în 10 oameni, după ce Voiculeţ a fost eliminat în minutul 89, pentru cumul de cartonaşe.