marți, 5 aprilie 2016

LIGA 1 : BOTOSANI - POLI TIMISOARA 6 - 1 ( 1 - 1 )

Momente extrem de grele pentru Poli Timişoara. Bănăţenii rămân fără victorie în play-out, după ce au pierdut fără drept de apel cu FC Botoşani în deplasare, scor 1-6. Moldovenii au reuşit astfel scorul campionatului. 
Demiterea lui Cristi Pustai a fost de bun augur pentru FC Botoşani, care a făcut spectacol împotriva bănăţenilor, în faţa propriilor fani.
Fără victorie în ultimele trei etape, gazdele au avut prima ocazie după doar şapte minute, când Vaşvari a tras puţin pe lângă.
În minutul 20, Cabrera a trecut şi el pe lângă deschiderea scoului, dar Strauss a reuşit să respingă. Doar până la Fulop, care a fost faultat de Torres în careu, iar Andrei Chivulete a acordat penalty pentru gazde.
Vaşvari a transformat fără emoţii şi a deschis scorul. Fulop putea să dubleze avantajul botoşănenilor în două rânduri, dar a fost blocat de Strauss, apoi s-a pierdut cu firea într-o situaţie foarte bună.
În minutul 38, oaspeţii au primit la rândul lor un penalty, îndelung contestat de cei de la Botoşani, în urma unui duel între Plămadă şi Bărbuţ. Lovitura de la 11 metri a fost executată şi transformată de Goga, care a stabilit scorul pauzei.
Călătoria de 16 ore cu trenul până la Botoşani i-a afectat pe timişoreni în repriza a doua. Ngadeu a înscris pentru 2-1 în urma unui corner, apoi Matulevicius, intrat în locul lui Hadnagy, a marcat de două ori în doar câteva minute şi a închis, practic, meciul.
Interimarul Alin Bordeanu a fost inspirat la schimbări. Introdus pe teren în minutul 74, Bujor a înscris pentru 5-1 patru minute mai târziu, din pasa unei alte rezerve intrate în repriza a doua, Carralero.
Gazdele s-au dezlănţuit pe final, iar Cabrera, din pasa aceluiaşi Carralero, a înscris cu capul pentru 6-1.
Timişorenii au avut ultima ocazie a meciului, dar Iliev a intervenit de două ori în aceeaşi fază, în faţa lui Ovidiu Popescu şi a lui Nimely, refuzându-le oaspeţilor şansa de a reduce proporţiile dezastrului.
În etapa a şasea din play-out, FC Botoşani joacă tot pe propriul teren, împotriva liderului CSMS Iaşi. De cealaltă parte, Poli are meci la Timişoara cu surpriza FC Voluntari, care merge în Banat după trei victorii consecutive.
sursa : www.digisport.ro