joi, 21 aprilie 2016

DINAMO SE CALIFICA IN FINALA ,, CUPEI ROMANIEI '' DUPA 2 - 2 CU STEAUA

In tur scorul a fost 0 - 0.
Steaua Bucureşti: Cojocaru - Enache, Tamaş, Varela, Momcilovic - Kharja, Bourceanu - Chipciu, Stanciu (Popa 52), Hamroun (65 Tade) - Marica (46 L. Filip). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Hanca (71 Essombe), Marc, Puljic, St. Filip (12 Corbu) - Ekeng, Mevlja - Rotariu, Palic, Lazăr (56 Romario) - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic
Enache a deschis scorul în minutul 17 pentru Steaua, care a intrat la pauză cu avantaj, dar și în inferioritate numerică, după eliminarea directă a lui Alexandru Bourceanu, pentru o intrare dură asupra lui Gnohere.
După încheierea primei reprize, a fost trimis în tribună și antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a protestat față de decizia arbitrului de a-i arăta lui Bourceanu direct cartonașul roșu.
Ekeng a egalat prima dată pentru Dinamo în minutul 51, cu un șut de zile mari, din afara careului, prin care a catapultat mingea în plasa porții lui Cojocaru, care a rămas fără reacție. Imediat, Steaua l-a introdus pe teren pe Adi Popa, care la prima atingere de balon a avut o acțiune extraordinară. Șutul său a fost respins în față de portarul Cerniauaskas, iar Chipciu a marcat din apropiere (52).
Golul calificării dinamoviste a venit după o fază confuză, în care alb-roșiii au lovit și bara, iar Cojocaru a respins șutul lui Gnohere. Balonul a ajuns la Ante Puljic, care nu a avut de făcut decât să o împingă în poartă.
SURSA : http://www.digi24.ro/