sâmbătă, 9 aprilie 2016

Liga 1 : Concordia - Petrolul 1-1.

Concordia şi Petrolul s-au încurcat reciproc la Chiajna, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ploieștenii au făcut o primă repriză bună la Chiajna, dar au plecat doar cu un punct de pe terenul ilfovenilor, din cauza unei gafe incredibile în apărare, care i-a privat de a doua victorie din play-out.
Niasse a fost aproape de gol în minutul 16, dar Cobrea a scos de sub bară. Imediat a fost rândul lui Bălgrădean să se remarce la şutul lui Pacar (17).Gavrilă (29) și Zoubir (33, 38) nu au reuşit nici ei să îl învingă pe portarulConcordiei până la pauză. Ultima ocazie a primei reprize l-a avut ca protagonist pe Marian Cristescu, dar Cobrea a fost din nou imbatabil la voleul său (42).
La reluare, Astafei a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 52, cu un şut la colţul lung, uşor deviat de Feussi. Avantajul Petrolului a durat doar câteva minute. Cobrea a greşit incredibil, Cristescu a recuperat şi a fost faultat în careu de Bucşa, care a văzut direct cartonașul roșu (57). Obodo a transformat fără emoţii penalty-ul (58), iar Concordia - Petrolul s-a încheiat 1-1, chair dacă ilfovenii au atacat până la final și au mai avut ocazii prin același Obodo (61) și Adrian Cristea, care a intrat pentru puțin mai mult de un sfert de oră și a pus pericol la poarta adversă la prima atingere de balon (74).
sursa : www.digisport.ro