vineri, 15 aprilie 2016

Liverpool - Borussia Dormund 4 - 3 .Borussia pierde dupa 18 meciuri fara infrangere in toate competitiile si mai ales dupa ce in min. 57 conducea cu 3 - 1 la Liverpool !

Liverpool-Dortmund a început cu un moment de reculegere în memoria celor 96 de victime de la Hillsborough - suporterii cormoranilor au pregătit o coregrafie specială, relatează digisport.ro.
Șansele gazdelor de a ajunge în semifinale păreau aproape nule după 9 minute. Mkhitaryan a deschis scorul (5), apoi Aubameyang a făcut 2-0 (9).
Reacţia lui Liverpool a venit abia după pauză. Origi a redus din diferenţă (48) şi a readus speranţa calificării pe Anfield. Minutul 57 a aşternut din nou liniştea în tribune. Reus a făcut 3-1 pentru nemţi, iar misiunea jucătorilor lui Jurgen Klopp părea imposibilă.
Totusi , Coutinho a înscris în minutul 66, iar zece minute mai târziu a venit şi golul egalizator al lui Sakho. Liverpool avea nevoie de un gol pentru a ajunge în semifinalele Europa League, iar acesta a venit în minutul 91. Lovren a dat tonul la sărbătoare pe Anfield. Liverpool - Dortmund s-a terminat 4-3, primul eşec al Borussiei după 18 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.
sursa : http://www.digi24.ro/