sâmbătă, 2 aprilie 2016

Dinamo - Astra 1 - 4. Alibec a reușit tripla și echipa sa rămâne prima, la 3 puncte de Steaua

Astra a redevenit lider după succesul clar în faţa lui Dinamo, la primul meci de la redeschiderea Arenei Naţionale. Neconvocat de Anghel Iordănescu pentru amicalele cu Lituania şi Spania, Denis Alibec a fost one man show, cu trei goluri.
La primul meci jucat pe Arena Naţională după cinci luni, Astra a câştigat fără emoţii în faţa lui Dinamo şi a revenit pe locul întâi. Prima ocazie a adus şi primul gol. Junior Morais i-a pasat ideal în faţa porţii lui Boudjemaa, care a îndeplinit o simplă formalitate.
Essombe putea aduce egalarea în minutul 31, dar l-a iertat pe Lung, în poziţie de unu la unu. A fost însă 2-0 pentru Astra peste patru minute. Mevlja nu l-a putut bloca pe Alibec, care a înscris la colţul lung. Imediat, Dinamo a revenit în joc: şutul lui Paul Anton a fost deviat în plasă de Geraldo. La reluare, Alibec a marcat din nou, după pasa excelentă a lui Boudjemaa.
Cerniaukas a scos apoi şutul trimis de Boldrin din lovitură liberă. Tot Alibec a fost cel care a mărit proporţiile scorului, în urma unui aut. Lazăr a lovit doar transversala în minutul 73, iar Dinamo - Astra s-a încheiat 1-4.
În urma victoriei, echipa antrenată de Marius Şumudică are din nou trei puncte în faţa Stelei.
sursa http://www.digisport.ro/