vineri, 1 aprilie 2016

COMISIA DE DISCIPLINA A AJF- CARAS - SEVERIN A HOTARAT IN SEDINTA DIN 31.3.2016, URMATOARELE :

- Sanctionarea echipei CS Negrea Resita cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3 - 0 , partida CS Negrea Resita - CSM Scolar Resita , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 300 lei . 
- Comisia de Disciplina din cadrul AJF C-S , pune in vedere echipei CS Negrea Resita , ca pana la data de 01.04.2016 , sa plateasca baremul restant , in caz contrar se va sanctiona echipa cu neprogramare , precum si o penalitate sportiva in cuantum de  150 lei .
- Sanctionarea jucatorului Ioiart Raul Erwin , de la echipa AS Metalul Bocsa , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 30 lei .
-  Sanctionarea jucatorului Matei Ionut , de la echipa AS Hidrocom Marga , cu suspendare 3 (trei) etape , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 300 lei .
- Sanctionarea echipei AS Hidrocom Marga cu o penalitate sportiva in cuantum de 700 lei , pentru retragerea echipei de pe teren in partida CS Muncitorul Resita - AS Hidrocom Marga .
- Sanctionarea echipei AS Hidrocom Marga cu o penalitate sportiva in cunatum de 300 lei , pentru aruncarea cu obiecte in teren la partida AS Hidrocom Marga - CSM Scolar Resita .
-  Excluderea echipei AS Unirea Voislova din competitie , urmand ca toate meciurile din returul campionatului sa fie pierdute prin forfait , cu mentiunea ca in campionatul viitor nu va avea drept de promovare .