vineri, 1 aprilie 2016

IERI , IN LIGA 1 : ASA TG. MURES - VIITORUL CONSTANTA 0 - 1

Viitorul a rămas fără victorie în play-off, deşi a condus şi a jucat aproape o repriză cu un om în plus. Eroarea din final a lui Pecanha i-a împiedicat, însă, pe constănţeni să plece cu toate punctele punctele de la Tg. Mureş, unde echipa lui Gică Hagi a remizat cu vicecampioana ASA, scor 1-1.
Adi Mutu a revenit ca titular la ASA, dar protagonistul primei reprize a fost Ianis Hagi. În minutul 4, căpitanul oaspeţilor a pasat foarte bine pentru Chiţu, care a trimis peste din poziţie ideală, pentru ca 13 minute mai târziu să rateze la rândul său deschiderea scorului.
Între cele două ocazii ale echipei lui Gică Hagi, Ciolacu a avut şansa să înscrie, dar a trimis puţin pe lângă din interiorul careului.
Până la pauză, gazdele au mai ameninţat poarta lui Pecanha prin Jazvic, iar Viitorul l-a pierdut pe Vlad Rusu, accidentat, locul acestuia fiind luat de Florinel Coman.
Partea a doua a început cum nu se putea mai prost pentru ASA. Jazvic a luat al doilea galben, după un fault asupra lui Ganea, şi a fost eliminat. Chiar şi cu un om mai puţin pe teren, vicecampioana a fost la un pas de gol, prin Laurenţiu Buş, blocat în ultimul moment de Hodorogea.
În cele din urmă, oaspeţii au profitat de omul în plus şi au deschis scorul în minutul 65, prin De Lucas, care a tras superb în vinclu de la marginea careului.
Brandan putea egala din lovitură liberă, însă Pecanha a avut o paradă spectaculoasă la execuţia din lovitură liberă a argentinianului.
Fără să se facă remarcat în vreun fel, Mutu a fost înclocuit de Ţucudean, care, cu noroc şi datorită unei gafe incredibile a lui Pecanha, a reuşit să egaleze în minutul 87, cu un şut din afara careului.
ASA a pus, astfel, capăt unei perioade de 434 de minute fără gol marcat în Liga 1 şi ambele echipe aşteaptă în continuare prima victorie din play-off.
SURSA : DIGISPORT