joi, 26 mai 2016

Voluntari - ACS Poli 5 - 0 . ACS Poli Timisoara este a doua echipa retrogradata matematic dupa Petrolul Ploiesti.

FC Voluntari a câștigat cu 5-0 în fața lui ACS Poli Timișoara și bănățenii au retrogradat din punct de vedere matematic, cu o etapă înainte de final. Configurația ultimelor poziții din clasamentul play-out-ului nu se mai poate schimba în ultima rundă, astfel că Petrolul și Timișoara vor retrograda direct, iar Voluntari va juca meci de baraj pentru a rămâne în Liga 1.
Golurile ilfovenilor au fost marcate de Enceanu (5), Rus (23 - pen.), Tudorie(71, 89) și Voduț (90+1). Timișoara a terminat meciul cu doi oameni mai puțin pe teren, după eliminările suferite în a doua repriză: Cânu - pentru două cartonașe galbene (58) și Doman - roșu direct, la 4 minute de când intrase pe teren.
La Voluntari, Filipov a dat 3 pase decisive. 3 goluri ale ilfovenilor au fost înscrise de doi jucători împrumutați de la Steaua: Enceanu și Tudorie. Cel de-al doilea a reușit dubla din postura de rezervă; intrat în minutul 68, în locul lui Bălan, a punctat prima dată în minutul 71.
Din sezonul următor, în Liga a 2-a vor fi două echipe din Timișoara: retrogradata ACS Poli și ASU Poli, care tocmai a promovat din al treilea eșalon.