sâmbătă, 14 mai 2016

LIGA 1 : CFR CLUJ - VOLUNTARI 2 - 1

Continuă criza de rezultate pentru FC Voluntari. Ilfovenii au condus-o pe CFR, dar au plecat fără punct din Gruia şi au ajuns la şase înfrângeri consecutive. Clujenii au câştigat cu 2-1 şi au scăpat din punct de vedere matematic de emoţiile retrogradării.
Oaspeţii au ratat prima ocazie a partidei, prin tânărul de 20 de ani Căpăţână, al cărui şut cu piciorul stâng a fost respins de Marc. În celălalt careu, Bornescu a avut un reflex salvator la şutul lui Juan Carlos.
Oaspeţii au fost nevoiţi să facă repede o modificare, Novakovic înlocuindu-l pe accidentatul Spahija. Croatul a avut nevoie de doar două minute pentru a înscrie, în premieră, în tricoul lui FC Voluntari. În minutul 26, fundaşul de 24 de ani a trimis cu capul în poartă, după cornerul executat de Filipov.
Bucuria ilfovenilor a fost de scurtă durată. În minutul 30, Jakolis l-a servit ideal pe Nouvier, iar francezul a restabilit egalitatea din apropiere.
Chiar înainte de pauză, elevii lui Sorin Popescu au cerut penalty la duelul dintre Bălan şi Gomelt, dar "centralul" Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue.
Ardelenii au început mult mai bine repriza secundă. Larie a avut o ocazie importantă la scurt timp de la relaure, după care, în minutul 56, CFR a reuşit o acţiune superbă, care s-a încheiat cu golul de 2-1. În doar 15 secunde şi la capătul a patru pase, "feroviarii" au ajuns la poarta adversă, iar Petrucci a fost cel care a trimis mingea în poartă.
Până la final, vizitatorii au mai reuşit să înscrie o dată, prin Bălan, dar golul nu a fost acordat, din cauza unei poziţii de offside în care atacantul se afla. S-a terminat 2-1 pentru CFR, care are nouă meciuri la rând fără înfrângere în Gruia.