vineri, 27 mai 2016

CFR Cluj - CS U Craiova 4 - 0

CS Universitatea Craiova a suferit o înfrângere drastică miercuri, în penultima etapă a play-out-ului din Liga 1, 0-4 pe terenul lui CFR Cluj, iar ultima participantă în cupele europene se va decide duminică, în runda finală.
CFR Cluj și-a luat la revedere în stil mare de la fani la ultimul meci din Gruia în acest sezon. După o primă repriză încheiată 0-0 și desfășurată fără prea multe ocazii, noua deținătoare a Cupei României a profitat la maximum de eliminarea lui Achim, venită imediat după pauză. În doar 11 minute, elevii lui Toni Conceicao au marcat de 4 ori. Camora a punctat din lovitură liberă (52), Jakolis a reușit o dublă (58, 61), iar Petrucci a închis tabela la 4-0 (63), semnând cea mai drastică înfrângere suferită de olteni în play-out. Doar Viitorul a mai învins-o așa de categoric pe CSU în ultimii doi ani.
Înainte de ultima etapă, CFR Cluj a urcat pe primul loc în play-out, la egalitate de puncte cu CSMS Iași și oltenii. Cu golaveraj plus 16, ardelenii nu se pot bucura de locul european din cauza insolvenței.
În acest moment, Craiova, CFR Cluj și FC Botoșani au câte 36 de puncte.
Meciurile din ultima etapă, CS Universitatea Craiova - Petrolul PloieștiFC Botoșani - CFR Cluj și ACS Poli Timișoara - CSMS Iași se joacă duminică, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport.
sursa : http://www.digisport.ro/