miercuri, 11 mai 2016

ASA Tg. Mureș - Steaua 1-4

Steaua a câștigat cu 4-1 la Târgu Mureș în ultimul meci din play-off. ASA a terminat partida cu doi jucători eliminați pentru faulturi dure. Râpă a ajuns la spital.
Steaua a făcut spectacol cu ASA Târgu Mureș, în meciul care a tras cortina peste play-off-ul Ligii 1. Prima ocazie a meciului i-a aparținut lui Marica (6), dar cel care a marcat a fost Bawab (17). A fost primul gol pentru Steaua în campionat pentru iordanian. Marica a fost din nou neinspirat și a fost blocat, pe rând, de Mureșan și Stăncioiu (37).
În prelungirile primei reprize, Ciolacu a fost eliminat pentru un fault dur la Râpă (45+1), fundașul Stelei fiind scos pe targă de pe teren.
Steaua a profitat de superioritatea numerică și Chipciu a înscris pentru 2-0 în minutul 49. Imediat, scorul a luat proporții (51). Popadiuc a reluat în poartă după ce Stăncioiu a respins șutul lui Marica. În minutul 64, gazdele l-au pierdut și pe Mureșan, după un fault la Bawab. Peste alte trei minute, înlocuitorul lui Chipciu, Cristian Onțel, a marcat primul gol în tricoul Stelei. ASA a reușit golul de onoare prin Gorobsov, din penalty.
ASA a rămas singura echipă fără victorie în play-off, în timp ce Steaua încheie campionatul doar pe locul al doilea, după trei sezoane în care a câștigat de fiecare dată titlul.
sursa : http://www.digisport.ro/