marți, 24 mai 2016

ASU Poli Timișoara sărbătorește promovarea în Liga 2 !

Va fi sărbătoare marți seara în Timișoara, deși ACS Poli este aproape retrogradată în eșalonul secund. Echipa susținută de cea mai mare parte a suporterilor, ASU Polia promovat matematic în a doua divizie, iar cele două echipe se pot întâlni în sezonul viitor.
Marți seara, de la ora 19:00, se anunță spectacol pe Dan Păltinișanu, în ultimul meci de pe teren propriu al lui ASU Poli, care va mai juca la Cisnădie, în ultima etapă a campionatului. La meciul cuNuova Mama Mia Becicherecu Mic sunt așteptați în jur de 15.000 de spectatori, un veritabil record de audiență pentru gruparea care pornea la drum din liga a 5-a. Atmosfera se anunță una superbă, mai ales la peluză, iar imagini și video veți putea urmări pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.
"Prețul unui bilet este de 5 lei, la peluză. Biletele pentru Tribuna I vor costa 7 lei și se vor putea achiziționa mâine (n.n. marți), de la stadion. Recomandăm tuturor suporterilor să își achiziționeze bilete din timp pentru a evita supraaglomerarea caselor. Vă mulțumim", scrie pagina de facebook a clubului.
Pe 18 august 2012, ASU Poli își începea aventura în fotbalul românesc cu un meci împotriva celor de la Atletico Liebling, scor 8-0.
sursa :http://www.digisport.ro/
foto : Sebastian Tataru