luni, 30 mai 2016

România - Ucraina 3 - 4

România a cedat cu Ucraina, în penultimul meci-test disputat înainte de Euro. Tricolorii au început bine amicalul de la Torino. Torje l-a surprins pe Piatov cu un șut de la distanță și a deschis scorul. Reprezentativa lui Fomenko a revenit în joc în minutul 43. Centrarea lui Shevchuk a fost finalizată de Zozulya.
Românii au fost de nerecunoscut după pauză. Cu doar două goluri primite în preliminarii, jucătorii antrenați de Anghel Iordănescu au scos de trei ori mingea din poartă într-un sfert de oră. Zinchenko a profitat de gafa lui Chiricheș (48) și a dus-o pe Ucraina la conducere. Tătărușanu a respins șutul lui Shevchuk (53), dar nu a mai putut interveni la execuția lui Konplyanka (56).
Imediat după, Maxim a greșit o pasă la mijlocul terenului și Yarmolenko a făcut 4-1 (59). Cu un sfert de oră înainte de final, Denis Alibec a redus din proporțiile scorului. Atacantul Astrei a înscris din lovitură liberă. Nicușor Stanciu a readus speranțele la un rezultat pozitiv - a plasat perfect mingea lângă bară, cu un șut din marginea careului (85). Nu a mai fost timp de încă o reușită și Ucraina s-a impus cu 4-3.
sursa : http://www.digisport.ro/