marți, 13 mai 2014

DESPRE MECIUL SEMENICUL VALIUG - METALUL BOCSA 6 - 2 ( 2 - 2 ) , 10 MAI 2014 :

A trecut si etapa a 19-a si putem spune ca suntem bucurosi de rezultatul final al meciului cu Bocsa. Daca in prima repriza nu ne-am concentrat  foarte tare , mai ales ca , fara sa fortam ne-am vazut in avantaj de doua goluri , dupa ce, au marcat Craciunescu (min.13)si Martin (min.25). 
Echipa din Bocsa a avut cateva momente  destul de bune si au marcat pentru 2 – 1  , pentru ca dupa cateva minute sa asistam la un gol  stupid , avand in vedere cum s-a desfasurat faza premergatoare marcarii lui. Mingea se afla in jumatatea echipei din Bocsa , moment in care portarul nostru , Motreanu ,a venit la banca de reserve sa bea apa. Intre timp , cei din Bocsa intra in posesia balonului si de la 45 – 50m incearca un sut spre poarta noastra ,in timpul in care  ce portarul nostru  incerca sa ajunga in poarta.
Din pacate pentru noi , mingea a intrat in poarta si scorul a devenit 2 – 2 !Asta se intampla in minutul 40 . Acest gol ne-a marcat oarecum si pana la pauza nu am mai realizat mai nimic.
La pauza , antrenorul Fomitescu ,a scos in evident relaxarea prematura  a jucatorilor nostrii si a considerat ca trebuie sa fortam imediat dupa pauza , pentru ca meciul sa fie mai usor de gestionat in partea a doua .
S a mai precizam ca la pauza , capitanul nostru Razvan Muntean s-a resimtit dupa o ciocnire cu un adversar si a preferat sa nu mai continue .In locul sau , din minutul 46 , a intrat Dani Minea .
Repriza a doua a fost de-a dreptul  incantataoare, in care l-am vazut pe Silviu Izvernar in mare forma si care, prin tot ce  a facut , il declaram  omul meciului.  A marcat doua goluri excelente si a pasat decisiv  la un alt gol marcat de Martin , dupa o pasa in diagonala de 40m .
Al doilea gol a lui Silviu Izvernar a fost golul meciului si a  venit dupa o centrare  din corner a lui Vali Martin ( si el excelent in acest meci , tot cu doua reusite si cu pasa de gol  ) si o reluare perfecta cu capul in vinclu portii echipei din Bocsa. A fost un gol cum vedem doar in  Champions League , cu o executie de mare clasa .
Primul gol marcat de Silviu Izvernar , a fost marcat din actiune ,in urma unui  sut plasat jos la coltul din dreapta jos al portii echipei oasptete.
Cu siguranta  si golgeterul  la zi al echipei noastre , Bebe Craciunescu , a marcat de doua ori si  ajunge la 11 goluri marcate in acest campionat .In acest fel pastreaza un gol avans fata de Silviu Izvernar ( 10 reusite, dar fara 6 meciuri jucate ), ocupantul locul 2 in clasamentul  golgeterilor  echipei  noastre .
Asadar , repriza a doua ,  a fost un real spectacol  oferit de echipa noastra care , iata a reusit sa traca cu bine peste momentul egalarii  , dupa ce am avut 2 – 0 in minutul 25 si am primit 2 goluri in  13 minute. 
Din nou am avut multi absenti datorita problemelor personale , dar cei care i-au inlocuit au facut fata cu brio.
In continuare , juniorul  Fidler , demonstreaza ca increderea avuta in el  este meritata si joaca foarte bine meci de meci. Si Urs , celalalt junior de 17 ani care a jucat sambata, s-a achitat bine de sarcinile de joc , iar acest lucru ne bucura.
In acest moment ne gandim la meciul de maine din Cupa Romaniei  , meci care se disputa la Resita , pe terenul sintetic Mircea Chivu , de la ora 17.30 , atunci cand ne dorim o calificare in finala judeteana a Cupei Romaniei . Va fi cu siguranta un meci foarte greu pentru ambele echipe , dar speram ca noi sa fim echipa care va juca finala.
Daca vom avea lotul complet  ,credem  ca putem  obtine victoria si calificarea.

Maine vom afla raspunsul .