luni, 26 mai 2014

DESPRE MECIUL DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - CSM SCOLAR RESITA ( GLORIA RESITA ) 5 - 3 ( 3 - 2 ) , 21 MAI 2014 :

Miercuri , 21 mai 2014 , am asistat la Valiug la cea mai frumoasa  si importanta victorie din acest campionat.
Seba Traia a reusit cu echipa de juniori Semenicul Valiug ,sa invinga echipa Gloria Resita (CSM Scolar Resita ) , dupa o partida foarte frumoasa in care , fara exagerare , echipa noastra si-a dominat adversarul  la toate capitolele.
Dupa egalul cu Bocsa , reusit in precedentul meci de pe teren propriu (campioana la zi) , spuneam  ca va trebui sa demonstram ca jocul bun facut in acea zi , nu a fost intamplator si iata ca , dupa doua saptamani,  reusim o victorie de palmares, care cu siguranta ne- a demonstrat  tuturor faptul ca echipa de juniori  Semenicul Valiug , este cu adevarat una puternica si se afla pe un drum bun.
Cu acest lot pe care il avem la dispozitie , cu acesti baieti minunati , putem sa ne luptam de la egal la egal cu orice echipa din campionat. 
Avem in acest moment , probabil cel mai bun cuplu de atacanti din campionat. 
Balica si Furdui , sunt de-a dreptul extraordinari . Impreuna pot fi deosebiti  de periculosi pentru orice adversar .
Cu siguranta , acest lucru ne-a lipsit in turul campionatului , un cuplu de atacanti de valoare , care iata, azi fac spectacol prin evolutiile lor.Am vazut un eurogol  marcat de Calin Balica ,  care a sutat din vole de la cca. 25m (de pe partea stinga ,in diagonala) si a facut ca toti cei prezenti  sa dam ,,cu caciula de pamant’’, vazand cum mingea s-a oprit direct in vinclu portii echipei din Resita. Cu siguranta , credem noi , acest gol poate fi declarat ca unul dintre cele mai frumoase ale campionatului .Felicitari Calin si pe aceasta cale i-ti transmitem ca suntem bucurosi ca faci parte din echipa noastra.
Si  jucatorul Dinca a facut un meci foarte bun si ne bucura ca se simte bine in echipa de juniori. Dealtfel , Dinca a si marcat un gol , primul din acest meci.Dinca , alaturi de Miu Caius ,au coordonat jocul echipei noastre la mijlocul terenului , ajutati de Pisoi si Todireanu , jucatori extrem  de importanti  pentru echipa de juniori.
Legat de meci sa va informam si faptul ca in prima repriza am reusit sa marcam repede doua goluri (in min. 20 era 2 – 0 , goluri Dinca si Balica) , dar , probabil pe fondul unei automultumiri premature  , ne-a scazut lipsa de concentrare si am fost egalati , dupa un autogol  (Bodea , a cazut pe minge si din dorinta de a respinge a intrat cu tot cu minge in poarta) si  dupa o lovitura libera (de la 18m) perfect executata de Dragan Ovidiu.Contrar cursului jocului  din ultimele minute ale primei reprize si avand in vedere ca oaspetii veneau  tare  din urma , reusim totusi sa marcam golul trei chiar inainte de pauza si astfel am intrat la vestiare cu avantaj 3 – 2 (gol frumos Furdui) .
Dupa pauza , echipa noastra a revenit miraculous si a facut un joc in care si-a depasit adversarul la toate capitolele.
Seba Traia a coordonat perfect echipa noastra de juniori si a reusit sa-I tina concentrati  pana la final.
Am mai reusit inca doua goluri in repriza a doua (Furdui si Miu) , scorul ajungand in minutul 73, la 5 – 2 .Atunci a marcat din penalty  , Caius Miu , capitanul acestei echipe fantastice, care iata , arata foarte bine si salveaza un sezon care la un moment dat  parea compromis .Aceste doua meciuri de pe Valiug Arena , cu Bocsa si Gloria , ne fac sa visam la mult mai mult de la toamna , atunci cand va incepe noua editie de campionat.
Ultimul gol al meciului a fost reusit de oaspeti in minutul 88 , astfel incat, meciul s-a incheiat cu scorul de 5 – 3 pentru noi .
Sa-i  felicitam  si pe cei care au dus greul in aparare , mai ales in prima repriza , Bodea , Krischer , Orbai si Miculescu  si  pe cei care au intrat si au jucat in repriza a doua :  Gheju,Chincea ,Loidl , Nechita  .Deasemenea , le multumim care au fost la meci ,dar nu au jucat : Hana, Timis , Oglean ,Andreica
Nu in ultimul rand , conducerea  echipei ii multumeste  si pe aceasta cale antrenorului echipei de juniorI , domnului Seba Traia ,omul care a fost in permanenta alaturi  de  acesti  baieti  minunati si  cu care obtinem rezultate care ne fac sa fim mandrii de ei !
Iata lotul echipei de juniori Semenicul Valiug ,care a reusit sa invinga echipa Gloria Resita : Floarea – Bodea , Krischer , Miculescu , Orbai – Pisoi , Miu, Dinca , Todireanu – Furdui ,  Balica
Au mai jucat : Gheju ,Chincea ,Loidl , Nechita  
Va urma ultima etapa , sambata , 31 mai 2014 , meci la Anina. Daca vom avea lotul complet , cu siguranta  avem sansa de a mai obtine puncte in clasament .

Felicitari baieti si va multumim tuturor in primul rand ca a-ti stiut sa aveti rabdare !