marți, 20 mai 2014

DESPRE MECIUL DE LA ZAVOI , DINTRE AGMONIA SI SEMENICUL VALIUG, 17 MAI 2014 :

 Meciul de la Zavoi a fost unul in care echipa noastra a ratat cateva ocazii rarisime si astfel sansa de a castiga. Echipa gazda a obtinut maxim din ceea ce ar fi putut in acest meci. Nu a avut decat doua ocazii la poarta noastra  , ambele din lovituri libere si a obtinut 3 puncte. Trebuie sa recunoastem ca golul marcat de echipa din Zavoi a fost foarte frumos , iar faptul ca au reusit sa pastreze acest scor , dupa ce au marcat golul de 1 – 0  este un merit pe care noi, il salutam ( vezi golul : https://www.youtube.com/watch?v=tSGKDb6SxZM ) .
Din pacate , echipa noastra , cu toate ca a facut un meci bun , nu a reusit sa obtina macar un punct , cu toate ca, dupa ce s-a intamplat pe teren era indreptatita sa o faca , chiar daca am avut patru  titulari absenti in primul 11 , fata de meciul de la Resita din Cupa Romaniei (Craciunescu , Matei , Gherasim si Dobre ) . Ultimul dintre ei, Luci Dobre, a fost  la meci alaturi de baieti dar , a preferat sa coordoneze echipa de pe margine . 
Am condus ostilitatile aproximativ 75 de minute , dar iata ca in fotbal, acest lucru nu este suficient.
Unul dintre cei mai buni jucatori la Zavoi a fost Radulescu , un jucator de banda care a alergat foarte mult si care ne demonstreaza ca ne putem baza pe el si in campionatul viitor.
Silviu Izvernar , s-a zbatut foarte mult si a fost la un pas sa marcheze cel putin doua goluri , dar nesansa a facut ca poarta echipei din Zavoi sa ramana intacta .
La fel si Martin , si-a creeat cateva faze pe partea dreapta , dar nefinalizate.
Ramanem cu consolarea palida a faptului ca am dominat aproape tot meciul si am facut presiune in careul gazdelor  chiar si in ultimele minute , atunci cand  publicul striga la arbitrul intalnirii sa fluiere odata finalul partidei .Chiar la ultima faza , am avut doua ocazii mari de a marca , dar mingea a trecut din nou milimetric pe langa poarta .
Putem spune ca , la acest meci , am punctat doar la impresia artistica .
Iata echipa care a jucat sambata la Zavoi : Traia – Urs , Ursu , Muntean ,Fidler  - Martin , Mateiasi , Hapau , Radulescu – Izvernar , Capatana
Au mai jucat : Fomitescu , David

Pe banca : Hana ( portar de la juniori ), Dobre
Vom juca , maine , miercurI , 21 mai 2014 ,de la ora 18 ,  la Valiug, ultimul meci de pe teren propriu  din aceasta editie de campionat , cu METALUL II RESITA .Speram sa obtinem cele 3 puncte si sa facem un meci bun.
Ultima etapa va avea loc peste 10 zile , atunci cand vom juca la Anina (31 mai 2014), pentru ca dupa alte inca 4 zile sa mergem din nou la Anina, pentru FINALA CUPEI ROMANIEI (4 iunie 2014 ).