marți, 29 aprilie 2014

DESPRE MECIUL SEMENICUL VALIUG - NERA BOZOVICI 1 - 1 ( 0 - 0 )

Dupa victoria cu Otelul Rosu de pe teren propriu , eram cu totii convinsi ca meciul cu echipa de pe locul 11 ,Nera  Bozovici ,  va fi unul mult mai usor si bineinteles ca, toti ne vedeam cu cele 3 puncte trecute  in contul nostru .
Cu siguranta , sambata  pe Valiug Arena , echipa noastra nu a reusit cel mai bun joc al sau si in consecinta , rezultatul este unul echitabil .
Spunem asta prin prisma faptului ca oaspetii au reusit sa obtina ce si-au propus ( sa nu piarda) , in ideea in care au avut tot meciul doar doua ocazii de a marca , din care au fructificat una! In schimb s-au aparat excelent si au incercat in dese randuri sa contraatace , dar apararea noastra a fost  atenta , mai putin la faza in care am primit gol. A fost o faza pe partea stanga a directiei de atac a echipei din Bozovici , urmata de o centrare in fata  careului  mare de unde , printr-un lob mingea il depeseste pe portarul Motreanu iesit in intampinare. A fost un gol frumos , marcat in minutul 54 ,care ne-a incurcat socotelile pana la final .
Noi am incercat sa atacam si sa egalam , dar , asa cum spuneam , echipa din Bozovici s-a aparat exact si astfel nu am reusit sa marcam , pana spre finalul partdidei . Trebuie sa spunem ca la acest meci , nu am avut ocazii clare de a marca . Silviu Izvernar a fost cel mai periculos jucator al nostru , dar nu a avut mingi pentru a spera la mai mult  . Jocul s-a mai animat putin atunci cand a fost introdus Adi Ferenczik , dar tot nu am reusit sa marcam pana spre final.
Golul nostru a venit in prelungirile partidei  aratate de arbitrul jocului , dupa un corner de pe partea dreapta  ,executat de Fomitescu si o reluare a lui Edi Mateiasi , care ne-a  salvat de la o infrangere pe care nu am fi meritat-o.  Tocmai de aceea , consideram ca rezultatul este unul echitabil , iar noi felicitam echipa din Bozovici pentru jocul prestat.
Iata ca , dupa victoria de pe teren propriu cu Minerul Anina , Nera Bozovici mai obtine un rezultat bun ,de data acesata in deplasare. 

Iata echipa Semenicul Valiug , de sambta 26 aprilie 2014 : Motreanu - Fidler , Craciunescu , Munteam , Radulescu - Hapau ,Mateiasi , Matei , Stoica - Izvernar , Martin
Au mai jucat : Ferenczik , Fomitescu , Gherasim
Pe banca : Traia ,Urs