duminică, 13 aprilie 2014

DESPRE MECIUL DE JUNIORI DINTRE SEMENICUL VALIUG si METALUL OTELUL ROSU 1 - 2 ( 0 - 1)

Cu siguranta echipa noastra de juniori a facut cel mai bun meci din retur , iar acest lucru se vede si in rezultatul final , unul foarte strans. 
Oaspetii au obtinut victoria cu 3 minute inainte de finalul jocului ,atunci cand mingea care putea fi respinsa de fundasul nostru Krischer ,a ajuns la un jucator din Otelul Rosu ,care a sutat plasat pe jos si 1 - 2 . Jucatorul nostru Krischer , care pana atunci a jucat excelent , a crezut ca arbitrul a oprit jocul si de aceea nu a respins  mingea . Daca ar fi respins-o , cu siguranta meciul se incheia la egalitate , scor perfect meritat.
Sa nu uitam ca echipa din Otelul Rosu , se afla pe locul 3 la ora meciului si de aceea meciul se anunta ca unul foarte greu.Spre lauda lor, baietii nostrii au jucat de la egal la egal si odata cu trecerea timpului au prins curaj , mai ales dupa golul marcat de Bodea in minutul 54 .
Sa mai spunem ca oaspetii au marcat primul gol la o faza in care nici ei nu se asteptau , atunci cand un jucator de la noi a vrut sa respinga mingea , a lovit un jucator din Otelul Rosu si a intrat in poarta , pentru 0 - 1.
Am fost placut impresionati de atitudinea jucatorilor nostrii, care iata cu atatea probleme de lot  , demonstreaza ca vor mult mai mult si suntem convinsi ca vor reusii .
Bine ca cei care sunt acum la echipa sunt baietii de caracter si impreuna vom reusii sa avem rezultate cat mai bune. Ne-a bucurat la acest meci revenirea lui Gheju , dupa operatia suferita la ochi .
Dar , iata echipa noastra care ne-a incantat prin jocul prestat si mai ales prin dorinta de victorie de care au dat dovada ,mai ales in repriza a doua : Floarea - Bodea ,Miculescu , Krischer, Chincea - Todireanu ,Blaga , Miu , Pisoi- Gheju , Orbai
Au mai jucat  in repriza a doua : Simic si Timis
Urmeaza deplasarea de la Berzasca , miercuri 16 aprilie 2014.Vom pleca spre Berzasca ,la ora 11.50 , meciul de la juniori fiind programat sa inceapa la ora 15 , urmat de meciul de la seniori la ora 17 !
Meciul se va juca miercuri pentru ca sambata de Pasti avem liber !