vineri, 18 aprilie 2014

DESPRE DE JUNIORI MECIUL AS BRERZASCA - SEMENICUL VALIUG 3 - 3 , 16 APRILIE 2014 :


Iata a venit si primul rezultat pozitiv la echipa noastra de juniori  in 2014, chiar daca l-am obtinut la echipa de pe ultimul loc al clasamentului   . Se pare ca incet – incet , jucatorii care sunt acum la echipa sunt copii de caracter si cu siguranta , impreuna vom reusii sa formam o echipa frumoasa.

La meciul de la Berzasca , baietii nostrii  au aratat  o mare dorinta de a obtine un rezultat bun  si  dupa un efort deosebit , chiar au reusit.

Am inceput in urmatoarea alcatuire : Floarea – Miculescu , Bodea , Krischer , Chincea- Orbai , Pisoi , Miu , Todireanu – Gheju , Furdui

Au mai jucat in repriza a doua : Simic si Timis

Am primit toate cele trei goluri din pacate foarte usor , dar, de fiecare data am reusit sa revenim si sa egalam .Golul meciului l-a reusit Darius Bodea , printr-o executie foarte frumoasa in urma  unei   lovituri libere  acordate de arbitru la aproximativ 25m lateral stanga ( langa tusa) de poarta celor din Berzasca si un dupa un sut plasat sus in vinclu portii. A fost golul egalarii la trei, dupa ce gazdele au condus de fiecare data , iar noi am revenit.

Am avut parte si de un penalty , marcat fara probleme  de capitanul nostru ,Miu Caius , la scorul de 2 – 1 pentru gazde.

Foarte  bun a fost jocul lui Furdui , un atacant in care ne punem mari sperante in viitor si jocul aproape perfect facut de Krischer , deasemenea un jucator de perspectiva.

Am apreciat si jocul lui  Todireanu si Pisoi , jucatori care sunt  foarte disciplinati in jocul lor.

Primul nostru gol a fost reusita lui Furdui , care a primit o pasa ,,printre’’ si ramas singur cu portarul a sutat plasat in coltul din dreapta jos .

La meciul de la Berzasca , toata echipa merita felicitari in primul rand pentru daruirea de care a-ti dat dovada si pentru faptul ca desii  ati fost condusi de fiecare data , ati revenit si ati egalat !

Echipa noastra are si un portar extrem de talentat in persoana lui Vlad Floarea si pe viitor credem ca echipa de juniori , cu lotul pe care il avem in acest moment , poate  avea un viitor frumos .

Din lotul echipei  de juniori , au  lipsit Blaga , Oglean si Hana,  iar Fidler si Urs au  fost retinuti  la echipa mare .

 Bravo baieti , ati vazut ca se poate si de acum trebuie sa ne dorim mai mult .Urmeaza , meciul de sambata viitoare de la Valiug ,cu Nera Bozovici .Aveti ocazia sa demonstrati  ca puteti mult mai mult.

Sarbatori fericite voua si familiilor voastre !