miercuri, 30 aprilie 2014

DESPRE MECIUL DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - NERA BOZOVICI 5 - 2 ( 3 - 0 ) , 26 APRILIE 2014 :


Echipa noastra de juniori pare ca este pe drumul  cel  bun, dupa doua etape  de cand nu a cunoscut infrangerea. Meciul de sambata cu echipa Nera Bozovici , a fost unul dominat categoric de baietii nostrii ,care au jucat dezinvolt si au aratat ca in aceasta formula pot obtine rezultate bune.

Am condus cu 3 goluri la pauza , prin golurile lui Todireanu , Miu (din penalty) si Furdui  , iar in repriza a doua  au mai marcat Krischer si din nou Furdui , care iata , ne confirma calitatile de atacant de care aveam atata nevoie. Pe parcursul meciului am mai avut doua bare , una chiar spectaculoasa  , dupa un sut de la 25m a lui Furdui direct in transversala . Tot in repriza a doua au mai jucat Simic si Timis , singurii jucatori  pe care i-am avut pe banca de rezerve .

Jucatorul  meciului a fost Furdui , dar putem afirma ca intreaga echipa a aratat bine .Ne bucura forma buna a lui Todireanu , Miu si Krischer , jucatori care confirma de la meci la meci . Deasemenea , portatul nostru Floarea, este  un mare castig pentru echipa si ne ofera multa siguranta in poarta .
Iata echipa castigatoare : Floarea - Gheju ,Krischer , Miculescu , Chincea -  Bodea, Pisoi , Miu , Todireanu - Furdui ,Orbai
Pe banca : Simic , Timis

Sambata ne vom deplasa la Mehadia , acolo unde vom intalnii echipa de pe locul 5 si credem noi ca daca vom avea echipa completa , putem sa speram la un nou rezultat  care sa ne bucure.