marți, 15 aprilie 2014

DESPRE MECIUL SEMENICUL VALIUG - METALUL OTELUL ROSU 3 - 2 ( 2 - 0 ) ,12 APRILIE 2014 :

Am trecut cu bine de unul dintre meciurile considerate grele de pe teren propriu.
Echipa oaspete venea la Valiug din postura de campioana la zi a judetului Caras-Severin si  cu siguranta, era  considerata  favorita  la obtinerea  celor 3 puncte puse in joc.  Pe teren lucrurile au stat cu totul altfel , echipa noastra reusind un joc foarte bun prin care ne-am surprins adversarul , caruia nu i-am acordat nici o sansa.
La pauza conduceam cu 2 – 0 , dupa doua  goluri frumoase marcate de Bebe Craciunescu  si Edi Mateiasi .
Primul gol a fost reusit dupa o reluare la coltul scurt, in urma unei centrari  de pe partea dreapta , iar cel de-al doilea a fost reusit un urma unui ,,trasor’’ de la 25-30m  a lui Edi Mateiasi ,care l-a lasat fara replica pe portarul  celor din Otelul Rosu.
La scorul de 2 – 0 jucam din ce in ce mai bine si punem  reale probleme  echipei care a declarat ca doreste sa promoveze in acest an in Liga 3 . Baietii nostrii , condusi de Matei Fomitescu si dirijati in teren de Lucian Dobre ,au jucat entuziasmant si au aratat ca o mare echipa prin jocul prestat. Spuneam in dese randuri ca Semenicul Valiug are probabil cel mai bun lot de jucatori din liga a IV-a , iar acest lucru s-a vazut  sambata la Valiug. Inca avem jucatori care sunt suspendati sau accidentati  (Gherasim revine la Berzasca  , iar Silviu Izvernar  in urmatorul meci de dupa Berzasca , probabil in cel de Cupa , Doana a avut probleme  personale , Brumar revine in acesta saptamana din Franta, Craguia, etc…). Cu  lotul complet, putem cu siguranta sa jucam la victorie cu orice echipa din liga a IV-a. Dar sa revenim la meciul de sambata si sa spunem ca scorul la pauza a fost 2 – 0 pentru noi . Pe timpul pauzei , se simtea aerul  victoriei si atmosferta era una excelenta  pentru a reusi  acest lucru.
Am inceput in forta repriza a doua si atacam cu toata echipa poarta celor din Otelul  Rosu. Din pacate , pe contraatac , oaspetii reduc din scor in minutul 56 si meciul parea ca se relanseaza.
Continuam  sa jucam frumos si dupa 3 minute , Bebe Craciunescu  primeste o pasa printre  si reuseste o ,,scarita ‘’ peste portarul oaspetilor iesit in intimpinare , radicand scorul la 3 – 1 pentru noi.
Pana la finalul meciului am mai fi putut marca inca cel putin 3 goluri , dupa ocazii foarte mari ratate de echipa  noastra.
 Cu 4 minute inainte de final , in plina dominare a echipei noastre , oaspetii  marcheaza golul de 3 – 2 , dupa ce jucatorul  Nedelcia  a recuperat  o minge la mijlocul terenului si scapat singur cu portarul Traia , marcheaza  golul care ne-a produs o usoara stare de discomfort. Bineinteles ca ultimele minute au fost traite cu intensitate si chiar daca am mai avut si 3 minute de prelungiri , echipa noastra a gestionat perfect finalul jocului.
A fost o victorie perfect meritata , dupa un joc colectiv al baietilor nostrii , care iata , reusesc a treia victorie consecutiva ( dupa meciul din Cupa cu Foresta  Armenis  si  dupa  victoria de la Moldova Noua ).
Iata formatia Semenicul Valiug care a invins campioana judetului Caras-Severin : Traia - Ferenczik, ,Dobre , Muntean ,Fidler - Mateiasi - Martin , Matei ,Hapau , Radulescu - Craciunescu
Au mai jucat : Fomitescu , Urs , Motreanu 
Pe banca : Floarea ( portarul de la juniori )
Urmeaza meciul de maine de la Berzasca , apoi ,din nou vom juca intr-o miercuri (23 aprilie 2014) , imediat dupa Pasti , in Cupa Romaniei .

Urmatorul meci la Valiug , sambata 26 aprilie , cu Nera Bozovici.