joi, 10 aprilie 2014

DESPRE MECIUL DE SENIORI LA MOLDOVA NOUA :

Totul e bine  cand  se termina cu bine…
Cel putin asa trebuie sa afirmam dupa meciul de la Moldova Noua , meci in care am obtinut maximul de puncte puse in joc.Practic , am recuperat  punctele pierdute acasa cu o etapa inainte si acest lucru ne bucura foarte mult.
A fost un meci interesant  din toate punctele de vedere.
Echipa noastra  , cu foarte multe probleme  de lot , a inceput primul  ,,11’’  cu doi  jucatori de 17 ani ( Bodea si Fidler ) .Fara sa gresim , putem sa afirmam  ca ambii jucatori  au luptat exemplar alaturi de ceilalti coechipieri asezati foarte bine in teren de Lucian Dobre  , care iata, a obtinut maxim de la acest meci. 
Luci Dobre , impreuna cu Fomitescu,  au condus din teren o echipa care a aratat bine pe tot parcursul  jocului si care mai putea marca cel putin doua goluri.
Am avut o bara transversala ( Martin ) si o ocazie de singur cu portarul a lui Stoica , plus alte faze periculoase la poarta celor din Moldova Noua.
Sa precizam asezarea echipei noastre : Traia – Ursu , Dobre , Muntean , Fidler – Bodea , Mateiasi , Fomitescu , Radulescu – Martin , Stoica
A mai jucat : Urs
Pe banca : Hana ( portar junior )
Gazdele au deschis scorul dupa o faza inceputa pe partea dreapta , iar noi am egalat repede prin juniorul Bodea , care a reluat din  6m  o  minge aparata in prima faza de portarul gazdelor.Bodea are meritul ca se afla la locul potrivit si mai ales ca a insistat dupa ce sutul sau a fost aparat in prima faza , dupa care a reusit  reluarea pentru golul de 1 – 1.
Golul  doi al nostru  a fost realizat  de Martin , care a preluat o minge la mijlocul terenului  si cu doi adversar ,, in spate’’ ,a reusit sa suteze puternic si plasat sub bara , aducand scorul la 2 – 1 pentru noi si automat  toate cele 3 puncte puse in joc. Sa mai subliniem jocul bun din fata apararii facut de Mateiasi , care cu siguranta este unul dintre cei mai constantI  jucatori din acest retur .

Asadar , dupa infrangerea cu Oravita , am obtinut doua victorii in deplasare ( unul la Slatina Timis , meci in Cupa Romaniei  cu Foresta Armenis si cea de sambata cu Moldova Noua. Este un lucru imbucurator si tocmai de aceea speram sa continuam si sambata  seria victoriilor din ultima perioada , chiar daca sambata vine la Valiug , campioana din editia trecuta de campionat , echipa Metalul Otelul Rosu.