vineri, 4 aprilie 2014

DESPRE MECIUL DIN ,, CUPA ROMANIEI '' DINTRE FORESTA ARMENIS si SEMENICUL VALIUG 1 - 2 ( 1 - 1 ) , 2 APRILIE 2014 :

Meciul de la Slatina Timis a fost un meci cu de toate , in care echipa noastra a invins si a meritat din plin victoria.Putem afirma ca a fost unul tipic de cupa .
Faptul ca Semenicul Valiug era reprezentanta ligii a IV-a  si bineinteles, datorita  valorii  jucatorilor nostrii ,eram  favoriti  la calificarea in faza  urmatoare .
Jocul a inceput oarecum echilibrat , dar incet – incet , am reusit sa controlam mijlocul terenului , acolo unde Ion Matei  , a fost extraordinar . El a facut diferenta  prin travaliul de care a dat dovada si chiar a reusit sa fie cel mai periculos jucator al nostru, pe tot parcursul meciului.
Totusi , scorul a fost deschis de gazde , dupa un sut plasat de la 18m .Echipa noastra nu a fost marcata de acest lucru si jucam tot mai bine . Avem cateva ocazii la poarta gazdelor , dar ramase fara rezultat . Am jucat cu mai multa ambitie si la o faza in careul celor de la Armenis , mingea ajunge  printr-o aglomeratie de jucatori la Alin Stoica , care o introduce in poarta de la  doar 2m si scorul devine egal  1 – 1 , in minutul 44 .
La pauza am aratat ca eram foarte concentrati  si cu dorinta de victorie , iar acest lucru s-a vazut imediat dupa ce, am inceput repriza a doua.
Din pacate pentru spectacolul sportiv , brigada de arbitrii a fost una foarte slaba si a stricat meciul prin deciziile luate. Practic , cei trei arbitrii au aratat ca sub tricoul negru aveau unul alb cu inscriptia Foresta  Armenis , iar restul nu a fost decat  o bataie de joc la adresa  fotbalului .Cu alte cuvinte , noi  nu am mai fost lasati sa trecem de mijlocul terenului , au fost ridicate fanioanele tusierilor  mai ceva ca la gara de nord , iar centralul a fost complet depasit de acest meci . Nu vrem sa mai discutam despre arbitraj , trebuie sa retinem doar ca toti  cei trei arbitrii au fost corigenti la acest meci . In mod normal , nici unul dintre ei  nu ar mai avea voie sa existe in ceea ce se numeste , familia fotbalului.
In ciuda a tot ce s-a intamplat pe teren , avem  un corner pe partea stanga si reusim sa marcam , dupa ce mingea ajunge undeva  la 16 – 17 m perpendicular pe poarta celor din  Amenis , iar de acolo, Ion Matei a sutat putenic si a marcat pentru  2 – 1 (vezi aici : https://www.youtube.com/watch?v=n-q4-5BAwRk&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw) .  Din acel moment , scopul nostru  a fost sa pastram rezultatul si sa evitam eventualele prelungiri  care nu au mai venit nici dupa ce  arbitrul a aratat 5 minute in plus fata de timpul regulamentar ( total eronat ) , neavand motive sa faca acest lucru .
Echipa gazda a avut foarte multe lovituri libere din preajma careului  mare al nostru , dar Seba Traia a fost de-a dreptul   incredibil . Fara greseala  , Seba  Traia , a facut cel mai bun meci din ultimii 2 ani si cu siguranta victoria i se datoreaza si lui in mare masura. Deasemenea , Edi Mateiasi a respins tot ce se putea , la fel si Ursu .
Echipa noastra merita sincere felicitari pentru victorie , obtinuta in conditii grele, iar aici ne referim la prestatia celor 3 arbitrii care au condus meciul . Daca va intereseaza , ca si o coincidenta a manierei de arbitraj , intraga brigada  a fost din Caransebes , la fel si observatorii .
Echipa gazda si spectatorii din Armenis , s-au comportat exemplar , poate cu cateva exceptii a doi jucatori care, au prins curaj odata cu deciziile favorabile lor, de catre brigada de arbitrii .
Vom uita acest meci , deoarece maine,  jucam la Moldova Noua , acolo unde vom merge sa incercam sa recuperam punctele pierdute cu Oravita de pe teren propriu.
Nici  la Armenis  nu am aliniat cea mai buna echipa si  nici la Moldova Noua  nu vom putea  alinia cel mai bun  ,,11’’  din diferite motive : jucatori suspendati , accidentati sau cu probleme  personale. Este bine ca avem un lot numeros si  valoros cu siguranta ,iar  cei care vor face deplasarea la Moldova Noua ,cu siguranta  pot obtine un rezultat bun.
Ramane sa vedem sambata .
Iata  lotul de la Slatina Timis , cel care a calificat echipa Semenicul Valiug in faza urmatoare a competitiei : Traia – Ursu , Muntean , Mateiasi , Fidler – Martin , Fomitescu , Matei , Capatana – Ferenczik , Stoica

Rezerve : Miu , Bodea , Dinca