marți, 1 aprilie 2014

DESPRE MECIUL DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - AS ORAVITA 0 - 5 , 29 MARTIE 2014 :

Echipa de juniori a reusit sambata un meci bun in ciuda scorului final si mai ales al primului 11 aliniat la startul partidei.
Ne-au lipsit  motivat  mai multi jucatori din diferite motive( excursii in strainatate , raciti , probleme personale) , astfel incat pe banca de rezerve nu am avut nici un jucator.
Iata primul 11 : Hana -   Bodea , Krischer ,Orbai , Papuc S.- Timis , Pisoi , Todireanu , Oglean - Gheju , Simic
Ne-a bucurat revenirea dupa  accidentare a lui Krischer Robert , care a facut un meci foarte bun si care a avut si o bara dupa o lovitura libera foarte bine executata ( click aici : https://www.youtube.com/watch?v=rEzaienPNkY  ).
Echipa de juniori a alergat foarte mult dupa fiecare minge si chiar ar fi meritat macar un gol dupa evolutia din acest meci. Avem sperante pentru viitor la o victorie , dupa ce vor reveni jucatorii Miu , Blaga , Urs , Vasi  Miculescu , Papuc I. si Chincea .Odata cu revenirea lui Krischer in aparare , echipa  are  mult de castigat .
Sa mai spunem si faptul ca unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei  de juniorI , Iulian Fidler a fost luat in lotul echipei mari si cu siguranta , intr-o formula completa a linei de aparare(Miculescu ,  Fidler , Krischer , Urs) echipa este mult mai puternica .Ramane ca in etapele viitoare , echipa sa progreseze si mai ales sa mai facem puncte .
La meciul de sambata cu Oravita , s- au evidentiat Krischer si Bodea , dar si intreaga echipa, care, asa cum va spuneam  a muncit foarte mult.

Urmeaza , meciul de la Moldova Noua , un meci care se anunta foarte interesant .