luni, 28 martie 2016

CS NEGREA RESITA, NU A AVUT ASISTANTA MEDICALA ( IN RESITA ! ) , LA MECIUL CU LIDERUL CLASAMENTULUI !

Etapa a XIX-a a Ligii a IV-a de fotbal trebuia să aducă față-n față cele două echipe din Reșița, ultimul loc al clasamentului, C.S. Negrea Reșița și liderul, C.S.M. Școlar Reșița. Disputa nu a avut loc din cauza lipsei asistenței medicale, iar ca urmare, formația C.S.M. Școlar Reșița a câștigat meciul la masa verde, scor 0-3 și își continuă drumul accelerat spre promovarea în Liga a III-a.
În partida din prima parte a campionatului, Școlarul a câștigat fără nicio emoție, marcând nu mai puțin de 17 goluri și neprimind niciunul. Cele două cluburi au căzut de acord ca jocul să aibă loc pe terenul sintetic din Valea Domanului, în condițiile în care C.S. Negrea Reșițaera considerată ca fiind formația gazdă și trebuia să asigure asistența medicală pentru ca meciul să poată avea loc. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar după câteva minute de incertitudine, echipa considerată gazdă a făcut încălzirea de dinaintea partidei, iar după câteva momente, acesta a părăsit stadionul ca și când nu ar fi avut de disputat un meci de fotbal.
Oficialii formației Școlar Reșița și-au exprimat dezaprobarea față de cele întâmplate, iar ca să „salveze” situația, au decis să efectueze un antrenament. Așadar, lotul a fost împărțit în două echipe care au prestat un joc relaxat. „Este un gest de lipsă de caracter din partea domnului Negrea, mai ales că se împlinesc 20 de ani de la înființarea Guardiei Rossonera și băieții au vrut să facă un spectacol frumos dar din păcate acest lucru nu a fost posibil. Este o chestie josnică să nu aduci doctorul mai ales că din câte am înteles, conducerea noastră ar fi propus să aducem noi medicul, pe domnul doctor Șerbescu, dar au refuzat spunând că se ocupă ei de asistența medicală. Ar trebui ca cei de la Asociația Județeană de Fotbal să ia unele măsuri pentru ca să nu mai existe și pe viitor astfel de situații”, a declarat, extrem de supărat, antrenorulLeontin Doană.
sursa : http://www.caon.ro/