luni, 7 octombrie 2013

CRONICA MECIULUI DE JUNIORI , NERA BOZOVICI - SEMENICUL VALIUG 6 - 1 ( 5 - 0 ) , 5 OCTOMBRIE 2013 :

Copii nostrii au pierdut la un scor categoric, dupa o prima repriza de cosmar.
Scorul a evoluat halucinant , dupa cel putin doua greseli foarte mari ale apararii nostre , produse  in cateva minute .
 In minutul 30 , scorul era 4 – 0 pentru gazde , pentru  ca in minutul 45, scorul sa  devina 5 – 0 !
Dar  iata lotul nostru : Ungureanu – Miculescu Vasi , Fidler , Gheju , Urs – Bodea , Marcea  , Miu , Patrascu – Chirigiu , Papuc S.
Au mai jucat : Papuc Ionut , Orbai Denis , Simic Mirel si Miulescu
Chiar daca am pierdut , ii evidentiem pe Chirigiu , Marcea ( aflat la primul meci oficial ) si Fidler .
Meritul deosebit in diminuarea rezultatului  final ( 6 – 1 , dupa ce la pauza era 5 – 0 ) , il au cei doi antrenori Seba Traia si Artur Schvaner , care au reusit in pauza meciului sa-I mobilizeze pe baieti si astfel sa avem parte de o repriza a doua foarte buna a juniorilor nostrii , care au si inscris golul de onoare , in minutul 76 . Totusi fata de meciul de la Otelul Rosu , aici chiar am jucat frumos o intreaga repriza si am mai avut cateva ocazii de a marca .
Vezi aici golul marcat de noi :

Cu siguranta , daca am fi avut aceeasi atitudine pe parcursul intregului meci , cu totul altul ar fi fost rezultatul final.
Sa  mai spunem ca echipa din Bozovici a avut un jucator foarte bun ( nr. 10 ) , care a reusit sa-si traga echipa dupa el si care ne-a pus reale probleme, mai ales la mijlocul terenului.
Echipa de juniori din Bozovici merita felicitari , iar noi le dorim succes mai departe.
Din pacate, la Bozovici am avut din nou cateva momente  de ,,ratacire ‘’ a unor jucatori , care au dezamagit prin atitudinea aratata , mai ales in pauza meciului si  aici ne referim la jucatorii Bodea si Urs . 
In schimb , Miulescu Alin ne-a demonstrat ca a inteles greseala care a facut-o la Otelul Rosu si a avut un comportament excelent fata de colegi si fata de antrenori. Cu siguranta , mai avem mult de munca cu aceasta echipa de juniori , dar important este ca, dupa 6 etape disputate , echipa se afla pe locul 8 , un loc oarecum aproape de ceea ce suntem astazi. Dupa meci , echipa a fost la masa ( un restaurant , chiar langa stadion ),  acolo unde atmosfera s-a mai destins . Suntem constienti ca suntem la inceput de drum , dar , tocmai de aceea , TREBUIE , sa stim si sa pierdem . 
Capul sus si HAI VALIUGU’ !

Urmeaza meciul de pe Valiug Arena cu echipa din Mehadia  ,sambata , 12 octombrie 2013 ,  echipa care se afla pe locul 9 in clasament.Speram la un meci bun si bineinteles, sa obtinem victoria.