marți, 24 septembrie 2013

CRONICA MECIULUI DE JUNIORI METALUL BOCSA - SEMENICUL VALIUG 6 - 0 ( 3 - 0 ) , 21 SEPTEMBRIE 2013 :

Echipa noastra de juniori  a mers la Otelul Rosu decisa sa obtina un rezultat bun  , dupa victoria din etapa precedenta  cu Moldova Noua.
Am inceput in formula : Ungureanu - Bodea , Fidler , Meda , Urs - Papuc S., Patrascu , Miu , Miulescu  - Chirigiu , Gheju
Au mai jucat : Miculescu , Papuc i. , Orbai , Simic
Din pacate , scorul final al partidei  (6 – 0  pentru gazde) ne scuteste de prea multe comentarii  si de aceea , ramane doar sa felicitam echipa gazda , care a castigat meritat , dupa un joc bun  si pe fondul greselilor  noastre din aparare , acolo unde nu prea am contat . Totusi , sa precizam ca cel mai bun jucator al nostru  a fost  Iulian Fidler, care s-a achitat cu brio de sarcinile primite si a aratat ca este un jucator pe care ne vom baza in continuare.  Din pacate , unii jucatori au jucat foarte nervosi  , probabil din cauza faptului ca eram condusi cu 2 – 0 , dupa doar 10 minute de la inceputul partidei ,  ceea ce  a facut ca lipsa de concentrare  sa-si  spuna  cuvantul  si consideram noi ca acest lucru a fost factorul determinant in evolutia  noastra total neconvingatoare. Si faptul ca mai multi jucatori nu au respectat  sarcinile de joc , au facut ca echipa gazda sa aiba parte de un meci mult mai usor decat s-ar fi asteptat.

Conducerea echipei noastre a luat deja o serie de masuri   si speram ca la meciul urmator  de pe Valiug Arena , sa reusim din nou o partida buna .
Din pacate , unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei dupa primele etape , Robert Kirscher ,  are  probleme de sanatate si doctorul i-a interzis sa mai faca efort o perioada . Speram sa revina cat mai repede alaturi de echipa  , deoarece avem nevoie de el .