miercuri, 18 septembrie 2013

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - CS MOLDOVA NOUA 3 - 0 ( 1 - 0 ) , 14 SEPTEMBRIE 2013 :

Meciul cu echipa din Moldova Noua a fost unul mult mai greu decat ne-am asteptat.
Am inceput in formula : Traia –Gherasim , Stingu  ,Craciunescu  , Jugan – Martin , Matei , Dobrin, Muntean  - Ferenczik , Stoica
Au mai  jucat :  Blotor  ,Burcea , Capatana  si Dobrei
Pe banca : Barbuti , Minea si Gaina.
A fost  langa echipa (in continuare) accidentat  ,Cosmin Helmuth.

In mod sigur , a contat si faptul ca , din minutul 30 am jucat in 10 jucatori , in urma primirii celui de al doilea  galben  de catre  Ionut Matei , care , se pare ca a fost injurat de un jucator al oaspetilor. El  a ripostat  prin impingerea  discreta  a jucatorului  din Moldova Noua , faza care a impus primirea celui de-al doilea  galben si desigur eliminarea .
Pana atunci meciul a fost echilibrat , dar noi am deschis scorul repede ,dupa  golul marcat de Bebe Craciunescu din 11m , in urma unui  fault petrecut in careul echipei oaspete, in minutul 11( VEZI GOLUL : http://www.youtube.com/watch?v=vkmfGobZKhs&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw ) .
Dupa gol am incercat cateva atacuri la poarta echipei din Moldova Noua , insa ramase fara rezultat. Pana la pauza , nimic notabil .
Pe timpul pauzei , antrenorul Cristi Bordea, a precizat faptul ca trebuie sa conservam rezultatul si sa fim foarte atenti pe faza de aparare.
In partea a doua a meciului , s-a continuat lupta de la mijlocul terenului , acolo unde dupa eliminarea lui Matei , am improvizat ,  iar acest lucru s-a vazut . 
Din pacate , oaspetii au avut cateva minute bune la poarta noastra , dar defensiva noastra a fost la post de fiecare data  . Atunci cand cei prezenti se intrebau cate minute mai sunt pana la final , multumiti cu scorul din acel moment , in minutul 85 avem o lovitura libera . A executat perfect Albert Jugan si 2 – 0  pentru noi , moment de mare bucurie si de usurare(VEZI GOLUL : http://www.youtube.com/watch?v=h0DvTmsJap8&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw ) .
Prin acest gol , ne-am apropiat victoria si automat cele 3 puncte .Dupa inca doua minute , atacam cu toata echipa , mingea ajunge la noul transferat la echipa noastra  , Burcea,care a vazut portarul echipei din Moldova Noua  usor iesit din poarta si trimite mingea pe jos de la cca.17m , plasat pe langa el  si 3 – 0 pentru noi !
Am retinut din acest  meci jocul foarte bun facut de Ferenczik , reprofilat pe postul de fundas  dreapta  si munca depusa de toti baietii,  in conditiile in care am jucat 60 de minute in 10 jucatori !
Urmeaza partida de la Otelul Rosu cu campioana judetului  Caras-Severin  si liderul la zi al campionatului , singura echipa cu punctaj maxim dupa 3 etape.
Avem sansa de a demonstra  ca putem sa jucam  de la egal la egal cu orice echipa si tocmai de aceea , acest meci ,ne ofera aceasta sansa . Trebuie ca, prin valoarea lotului sa jucam bine si sa incercam sa facem un rezultat mare . Ramane de vazut , daca vom reusii acest lucru .
Speram  intr-un meci frumos  , care sa incante publicul care va fi prezent la meci.
Hai Valiugu’