luni, 2 septembrie 2013

CRONICA MECIULUI DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - RECOLTA BERZOVIA ( CSS RESITA ) 1 - 3 :

Am asistat la primul meci al unei echipe de juniori a Valiugului pe teren mare, intr-un meci oficial .
Ziua de 1 septembrie 2013 , va ramane o data importanta in istoria sportiva a echipei de fotbal Semenicul Valiug.
Baietii nostrii au lasat o impresie excelenta si cu putina sansa ar fi putut obtine un rezultat de egalitate .
Am inceput meciul in urmatoarea asezare : Ungureanu - Bodea , Kirscher , Meda , Urs - Blaga , Fidler , Miu , Papuc Sebi - Gheju , Papuc Ionut
Au mai jucat : Orbai , Gaina  si Simic
Sa nu uitam ca au intalnit echipa CSS Resita , echipa care anul trecut a jucat pentru Lupac si care a avut rezultate foarte bune cu domnul profesor Negrea Teodor antrenor .
Am inceput curajos meciul si baietii nostrii au alergat enorm pentru fiecare minge.
La un corner de pe partea stanga , primul capitan al echipei de juniori a Valiugului , Darius Bodea , a trimis o minge la semi-inaltime si in aglomeratia produsa in careul echipei Recolta , mingea este scapata in poarta  de portarul oaspetilor ( dupa ce  in prima faza a prins mingea )  si  astfel, am reusit sa conducem cu 1 - 0 .
A urmat o lupta la mijlocul terenului si dupa cateva minute se produce faza meciului , realizata de oaspeti , atunci cand au reusit golul egalizator , dupa o diagonala de 25m , sprint pe partea stanga si sut din alergare pe coltul lung al  capitanului de echipa de la Berzovia .
A fost un gol foarte frumos , marcat nu cu mult timp inainte de pauza.
In repriza a doua oaspetii au mai marcat de doua ori si astfel si-au asigurat victoria .
Noi am retinut prestatia excelenta a jucatorilor Fidler , Urs , Bodea si Miu .
Deasemenea un joc foarte bun a facut si Kirscher Robert si fratii gemeni Papuc , care au luptat pentru fiecare minge.
Au demonstrat ca ne putem baza pe ei si in viitor Blaga , Meda si Gheju , care  aflati la primul meci oficial  in tricoul alb - violet,  au lasat o impresie frumoasa.
Portarul Ungureanu , credem noi ca poate creste de la meci la meci si cu siguranta , in viitor , poate fi o solutie  pentru echipa mare.
Au mai jucat Alex Gaina , Orbai Denis si Mirel Simic care au incercat in timpul cat au fost folositi sa se ridice la valoarea colegilor lor.
Chiar daca rezultatul final nu este cel pe care ni l-am fi dorit ,suntem bucurosi de echipa noastra de juniori , care ,cu siguranta de la meci la meci va juca tot mai bine si astfel vor venii si victoriile.
Automat si bucuriile...
Bravo baieti si hai Valiugu'