marți, 17 septembrie 2013

CRONICA MECIULUI DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - CS MOLDOVA NOUA 2 - 0 ( 1 - 0 ) , 14 SEPTEMBRIE 2014 :

Echipa noastra de juniorI  a reusit in premiera , prima victorie din campionatul de juniori ai ligii a IV-a .
Am jucat in formula : Ungureanu - Bodea , Kirscher , Gheju , Urs - Papuc S. , Blaga , Miu , Miulescu - Chirigiu , Papuc I.
Au mai jucat : Miculescu ,Meda, Gaina , Orbai si Simic .
Aceasta  victorie a venit in urma unui joc excelent , de care suntem mandrii si care ne-a  oferit o mare bucurie la  final.
Am afirmat si in editiile trecute  ale cronicilor de meci , faptul ca echipa noastra  de juniori  se afla pe o panta  ascendenta si joaca tot mai bine de la meci ,la meci.
Iata ca ,sambata ,  au reusit o victorie istorica , in ceea ce se va numii in viitor , palmaresul echipei noastre de juniori : 2 – 0 cu juniorii  orasului Moldova Noua , este un rezultat pe care nu il vom uita niciodata !
La  acest meci , capitan al echipei a fost numit Caius Miu , un jucator excelent  si foarte valoros .A reusit in dese randuri sa creeze faze apreciate de spectatori si  a demonstrat ca increderea avuta in el nu a fost in zadar.
Pe langa cele doua goluri marcate de Gabi Gheju si Darius Bodea , am mai avut 4 bare si un penalty ratat de Darius Bodea. Penaly-ul a fost ratat la scorul de 1 – 0 , insa imediat dupa aceea , Darius Bodea  s-a revansat si a marcat pentru 2 – 0 .
Ne-am bucurat si de jocul excelent facut de Gabi Gheju in aparare si din nou am ramas placut surprinsi de jocul  aproape perfect facut de Robert Kirscher , care, de la meci la meci,  joaca tot mai bine.
Se pare ca apararea noastra , este una foarte puternica  in formula Bodea , Kirscher , Gheju si Urs  . Este bine ca Gheju este un jucator polivalent si il putem folosii  cu succes pe mai multe posturi .
De la acest meci a lipsit Fidler , unul dintre cei mai constanti   jucatori din lotul de juniori .
O partida buna au facut si fratii gemeni Papuc , care plac prin ceea ce fac si prin modul cu care abordeaza fiecare meci. Ne-au placut si Chirigiu si Blaga ,jucatori  care au alergat foarte mult.
O surpriza deosebita este Denis Orbai (Gil ) , un jucator scund (a fost cel mai scund de pe teren ) , dar foarte agil si foarte periculos, cand are mingea. Denis , a fost aproape de gol atunci cand reusit o executie deosebita  , dar mingea a lovit transversala .
La fel si Mirel Simic , ne-a aratat ca doreste sa  faca parte din aceasta echipa deosebita  aflata la inceput de drum si suntem mandrii de el .
Toti ceilalti jucatorori , Meda , Miulescu , Miculescu si Gaina, au luptat enorm si  si-au ajutat echipa foarte mult , demonstrand  ca  merita sa faca parte din aceasta echipa deosebita .
Sa mai precizam ca echipa noastra de juniori  a fost condusa  de pe margine pentru prima data in acest campionat de ambii antrenori : Seba Traia si Artur Schvaner (intors din Germania ) , iar acest lucru ne bucura foarte mult . Avem doi antrenori , tocmai pentru a face performanta cu aceasta echipa in viitor .
Deocamdata suntem la inceput  de drum cu acesti copii , dar cu siguranta , prin rezultate , vom arata ca avem si la juniori  o echipa puternica , care sa faca cinste Valiugului .
Baietii nostrii  se afla pe locul 8 , iar sambata vor juca  de la ora 10, la Otelul Rosu, cu echipa de pe locul 5 .
Hai baieti , vom fi alaturi de voi si va dorim BAFTA !