luni, 8 aprilie 2013

CRONICA MECIULUI VOINTA RACASDIA - SEMENICUL VALIUG 2 - 4 ( 2 - 2 ) , 7 APRILIE 2013 :


Racasdia , 7 aprilie 2013 , ora 12
Spectatori : cca.80
Stadion : Vointa , acoperit cu noroi in mare parte
Echipamente : Racasdia – albastru /verde
Semenicul – violet/alb
La juniori : Vointa Racasdia – Cs Negrea Resita  1 – 6 ( echipa Cs Negrea , se afla la a patra victorie consecutiva ! )
Echipa Semenicul Valiug : Traia – Dobrin , Nica , Kudlimai , Minea ( Dobrei ) , Ferenczik ( Celoiu ) , Barbuti (Muntean) , Bordea , Blotor (Secula) – Stoica , Izvernar
Au marcat : Silviu  Izvernar (3  goluri) si Catalin Blotor

Probabil  meciul cu echipa din Racasdia,   ar fi trebuit sa fie un meci relativ  usor pentru echipa  noastra , avand in vedere valoarea si experienta jucatorilor nostrii . Sigur ca porneam ca favoriti , dar, calitatea  terenului  (de care ne-a fost teama),  ne-a pus multe probleme.
Echipa noastra a inceput meciul foarte prudent si reusim sa preluam initiativa  inca de la inceput .
Din formula standard cu care am fi inceput meciul ,a lipsit din primul ,,11’’ , Razvan Muntean , care a fost la meci , dar a preferat sa nu intre de la inceput , el  resimtindu-se inca ,dupa  micile probleme  aparute in meciul cu  FC  Caransebes II.
In locul sau a fost preferat Catalin Blotor , care iata, a reusit sa marcheze primul gol pentru noi , dupa o centrare excelenta a lui Alin Stoica .
Acesta din urma a reusit din nou o partida foarte buna si iata ca , chiar daca la acest meci a jucat pe postul de mijlocas lateral dreapta,  a reusit sa ajute foarte mult echipa .
La golul marcat de Blotor , Alin Stoica a scapat pe parte dreapta a driblat doi jucatori din alergare si , dupa ce pe ultimul l-a intins pe jos , a  centrat perfect (din coltul terenului ) in careul echipei gazda , acolo unde  a venit perfect la intalnire ,Catalin Blotor, care a pus latul si asa am reusit golul doi.
Primul gol pentru noi ,a fost marcat  de jucatorul care a reusit un hattrick la Racasdia , Silviu Izvernar , un jucator deosebit, care, in ciuda terenului foarte greu s-a adaptat perfect si a reusit doua executii de mare spectacol.
Primul gol,  l-a marcat cu capul , dupa  o centrare de pe dreapta a lui Claudiu Nica, iar ultimul gol marcat de el, a fost un gol de  ,,Champions League''  : sut plasat pe coltul lung (de pe 16m), cu bolta , direct in vinclu.
Portarul  echipei din Racasdia a ramas spectator la acesta executie.
Golul doi marcat de Silviu Izvernar a fost din lovitura de la 11m , acordata de centralul partidei ,dupa un fault in careu asupra lui Cristi Bordea.
Suntem mandrii ca avem un asa jucator in echipa noastra si aici trebuie sa-i multumim inca odata antrenorului  Daniel Anghel , cel care l-a adus la Valiug pe Silviu, cu care are  o relatie stransa de prietenie si care a facut posibil ca azi, sa avem in lotul nostru , probabil unul dintre cei mai buni atacanti din liga a IV-a  , daca nu cel mai bun !
Cristi Bordea a jucat bine in conditiile date , pe un post ( mijlocas central ) care nu este chiar pe placul sau , dar cu toate acestea, a muncit enorm si a ajutat echipa prin tot ce a facut pe teren .
Mai mult decat atat , a fost aproape de a marca din nou , tot din lovitura de la 11m , dar de data aceasta a ratat ( bara si mingea a iesit afara ) in urma dezechilibrarii datorate noroiului , in momentul cand se indrepta spre minge .
Mai multe secvente video , de la acest meci , aici : http://www.youtube.com/user/13euu
Si Flavius Kudlimai a reusit o partida foarte buna , in conditiile in care , ca si Razvan Muntean , s-a resimtit dupa meciul cu Fc Caransebes II.
O mare risipa de energie a facut Carol Dobrin , care , s-a achitat bine pe postul de fundas dreapta.El este unul din jucatorii sub 21 de ani , care iata  , joaca bine pe orice post il folosim  .
Scorul a fost deschis  de gazde in minutul 13 , dupa o aglomerare in careul nostru  in urma unui  corner de pe partea dreapta .
Am egalat dupa opt minute dar , imediat , la primul atac ,gazdele  reusesc sa  inscrie din nou , dupa o neatentie in apararea noastra . 
Am egalat din nou in ultimul minut al primei reprize , pentru ca ,dupa pauza echipa noastra sa domine categoric si sa-si creeze multe ocazii de a marca .
Am avut si bara si ratari mari si penalty ratat  , cu alte cuvinte, a fost un meci  ,,cu de toate''.
Sa mai precizam ca la scorul de 2 – 1 pentru echipa din Racasdia , gazdele puteau majora avantajul in doua faze aproape identice , atunci cand  au scapat singuri fata in fata cu Seba Traia , dar au trimis de fiecare data milimetric pe langa poarta .
Daca ar fi marcat macar un gol , am fi avut un meci foarte greu pana la final .
Totul este bine cand se termina cu bine .
Un lucru care ne bucura din nou , este faptul ca terminam in forta  finalurile de meci .
Fara exagerare , in ultimele  10 minute, am fi putut marca cel putin  inca de trei ori .
La una din faze , Razvan Celoiu , intrat in teren pe final de partida , patrunde pe partea dreapta , ajunge la coltul careului , centreaza perfect pentru Secula care reia  frumos , dar mingea loveste bara si iese afara.
In repriza a doua au mai intrat Razvan Muntean ( de data aceasta a jucat pe postul de mijlocas lateral dreapta ), care a facut cateva incursiuni foarte periculoase  , Secula Paunel , care la fel , de fiecare data cand intra se integreaza perfect in jocul echipei , Cosmin Dobrei  ( destul de sigur pe el) si Razvan Celoiu , care a reusit o centrare perfecta , in minutul 90 , la trei minute dupa ce a intrat in teren .
Una peste alta , a fost o victorie  muncita si meritata , datorata in primul rand valorii si experientei jucatorilor si nu in ultimul rand ,al pregatirii fizice , capitol la care am fost net superiori  echipei gazda.
Urmeaza  doua meciuri importante pentru noi  :miercuri , 10 aprilie 2013 , ora 17, la Valiug cu Minerul Anina si sambata la Bocsa, cu Metalul .
La meciul cu Anina , nu vom conta pe doi jucatori extrem  de importanti  pentru noi ; Nica si Bordea , dar speram sa gasim solutii astfel incat ,sa reusim din nou , un meci bun si sa obtinem victoria .