joi, 11 aprilie 2013

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA 7 - 0 ( 1 - 0 )

Valiug , miercuri ,10 aprilie 2013, ora 17
Stadion : ,,Valiug Arena’’
Spectatori : cca.50
Vremea : a plouat inaintea meciului  si in prima repriza
Echipamente : Semenicul Valiug – violet/alb
Minerul Anina – verde
Rezultat la juniori : CS Negrea – Minerul Anina  (nu l-am aflat inca , meciul s-a jucat la Resita , pe stadionul  ,,Filipescu’’)
Echipa : Seba Traia – Carol Dobrin , Bebe Craciunescu , Flavius Kudlimai , Cosmin Dobrei – Paunel Secula ,Cipi Barbuti , Alin Stoica , Razvan Muntean – Adi Ferenczik , Silviu Izvernar
Au mai jucat : Minea , Stetco , Deca si Bodea
Pe banca : Catalin Blotor , Razvan Celoiu , Oli Stroescu si Miu Caius

A trecut si meciul cu Anina , un meci interesant , dupa doua reprize diferite , din punctul  de vedere al  abordari   jocului.
In prima repriza , am jucat cu mingi aruncate din spate pentru atacantii nostrii ,dar se pare ca acest lucru nu a dat roade .Chiar daca am jucat un fotbal frumos in primele 45 de minute, nu am marcat decat un gol ( a fost practic un autogol ) si sigur ca la pauza  trebuia facut ceva , pentru ca , sa privim fara emotii finalul partidei .
Am inceput repriza a doua cu un joc de pase foarte  eficient si se pare ca acest lucru a fost cheia victoriei la scor .
Am reusit sa marcam inca 6 goluri , unul mai frumos decat altul , cu doua executii de exceptie reusite de Adi Ferenczik si Alin Stoica . 
Golul lui Adi Ferenczik a fost marcat cu capul , dupa o centrare de pe partea dreapta . A fost o executie deosebita , datorita faptului ca Fery a sarit la coltul scurt si a trimis mingea plasat , cu capul,  pe coltul lung al portii echipei din Anina .
Golul lui Alin Stoica a fost realizat dupa o faza in care a driblat un jucator al echipei Minerul Anina si a sutat de la 18m pe jos , mingea a lovit bara din stanga si a ricosat in poarta .
Aproape la fel a  fost si un gol marcat de Silviu Izvernar (sut plasat din afara careului ).
Un lucru foarte important de retinut este faptul ca Silviu Izvernar a reusit  din nou un hattrick , ceea ce demonstreaza inca odata valoarea deosebita pe care o are. Are 6 goluri in doua etape consecutive , ceea ce il face golgeterul echipei in acest retur . Pentru noi a mai marcat si Razvan Muntean , dupa o pasa in adancime a lui Cipi Barbuti .
Am jucat acest meci fara doi jucatori de baza , Nica si Bordea , dar cu Bebe Craciunescu  ,aflat la primul meci in acest retur. Bebe a avut o evolutie excelenta si a oferit  multa siguranta in aparare .Din minutul  70 , a urcat in atac , reusind  cateva faze  importante , in stilul caracteristic. Speram sa-l avem pe Bebe in teren si la meciurile urmatoare , meciuri care se anunta grele,cu deplasare la Bocsa si acasa cu Gloria .
Deasemenea , un meci foarte bun a facut Cosmin Dobrei , care a fost sigur in interventiile sale .
In  teren , dupa minutul 60 , au intrat  pe rand  Minea , Stetco , Deca si Bodea .
I-au inlocuit pe Secula ,Barbuti ,Ferenczik si  Dobrin .
Darius Bodea , a jucat aproximativ 20 de minute si iata ca , dupa  debutul  de la Bozovici , acum a jucat pentru prima data un meci oficial in liga a IV-a pe  ,,Valiug  Arena ‘’ si a facut-o cu mult curaj si dorinta de afirmare . La meciurile urmatoare , daca va fi cazul , dorim sa-I introducem si pe Caius Miu si Bogdan Blaga  . Prima lor ocazie de a juca , va fi la meciul din ,,Cupa Romaniei ‘’ , care va fi peste cateva zile ( deocamdata nu s-a programat ).
I-am mai avut pe banca si pe Catalin Blotor , Razvan Celoiu , Oli Stroescu si Miu Caius , dar cum se stie , in liga a IV-a ,se pot face doar 4 schimbari .
La scorul de 5 – 0 , Marius Stetco comite un fault in careul nostru si centralul  Enasescu nu ezita sa acorde  lovituta de la 11m pentru echipa din Anina.
Executa  portarul si totodata, capitanul echipei oaspete, dar Seba Traia respinge si scorul a ramas neschimbat .
Spre final , scorul putea lua proportii si mai mari , dar , jucatorii nostrii sau intrecut in ratari si meciul a luat sfarsit cu 7 – 0.
Aici rateaza Alin Stoica : http://www.youtube.com/watch?v=6Gyd8lgypsU
Echipa din Anina  formata din jucatori  tineri, a lasat o impresie frumoasa , cel putin in primele  60 de minute . In mod sigur , in viitor , acesti tineri din Anina , pot devenii o echipa frumosa in liga a IV-a, Caras-Severin .
Sa mai spunem ca inaintea meciului si pe parcursul primei reprize a plouat , dar cu toate acestea, am avut parte de o surpriza placuta  si aici ne referim la numarul mare de spectatori care au asistat la meci  , multi dintre ei au fost copii aflati in vacanta .
In ciuda ploii , suprafata de joc a fost excelenta si asta confirma inca odata faptul ca ,,Valiug  Arena’’ este cu siguranta, unul dintre cele mai bune terenuri din liga a IV-a .
Sambata , 13 aprilie 2013 , ne vom deplasa la Bocsa , pentru meciul cu Metalul din localitate.
Ultima ora : In curand  : Alex Urlica  va revenii in tara si poate va fi prezent chiar la Bocsa !