duminică, 20 mai 2012

CHELSEA , CAMPIOANA EUROPEI !

Chelsea a castigat cu 5 - 4 Liga Campionilor pe Allianz Arena ,dupa un meci dramatic cu Bayern .
Scorul s-a decis dupa lovituri de la 11m .

Bayern a dominat tot meciul si a avut zeci de ocazii, dar au reusit sa deschida scorul abia in minutul 84 prin Muller, care a reluat cu capul din fata lui Cech. Dar englezii au vrut sa demonstreze ca in seara asta poti fi mai nemti ca nemtii chiar la ei acasa si au reusit sa dea marea lovitura in minutul 88 prin Drogba, care a reluat perfect cu capul in poarta un corner executat de Mata. 

Meciul a mers in prelungiri, acolo unde cei de la Bayern au inceput sa bombardeze poarta lui Cech. Au obtinut si un penalty, provocat de acelasi Drogba cu o intrare neglijenta la Ribery in careu. Robben a fost insa ghinionistul serii cu o bara, dar cel mai important cu un 11 metri ratat in fata lui Cech. 

La 11 metri, englezii au inceput prost . Mata a ratat iar Bayern a reusit sa inscrie pana si cu portarul Neuer. Dar totul s-a schimbat la al treilea rand de lovituri, cand Olic a trimis slab in bratele lui Cech. Nemtii au ratat si urmatoarea lovitura prin Schweinsteiger, eroul din semifinala cu Real Madrid, si unul dintre preferatii fanilor. 

(Imagine: Mediafax Foto/AFP)
sursa : sport.ro