marți, 1 februarie 2011

Vlad Chera si CS Scolar Resita participa la „Brasov Indoor Cup 2011”

CS SCOLAR RESITA  - 2 VICTORII IN PRIMA ZI LA BRASOV !
MAINE ,MIERCURI 2 FEBRARIE 2011 DE LA ORA 9.45  ,CS SCOLAR ,VA INTALNII CAMPIOANA DE ANUL TRECUT ,BANATUL TIMISOARA .
Categoria U 11-an nastere: 2000


GRUPA E
1.ASC Corona Brasov
2.CSS Resita
3.Pajura Husi
4.Banatul Timisoara


1.02 13.15 Sala Sp  Banatul Tm. – ASC Corona 8 - 0
1.02 13.50 Sala Sp CSS Resita – Pajura Husi 5 - 1
1.02 20.50 Tarlung ASC Corona – CSS Resita 0 - 2
1.02 21.25 Sala Sp Banatul Tm. – Pajura Husi 8 - 0
2.02 9.10 Sala Sp ASC Corona – Pajura Husi 3 - 1
2.02 9.45 Sala Sp  CSS Resita – Banatul Tm 3 - 1

Echipele vor folosi un portar si cinci jucãtori de câmp.Jocurile se vor disputa în salã, durata unei partide fiind de 30 de minute, douã reprize a câte 15 minute.
Castigatoarele grupelor se califica direct in sferturile de finala, impreuna cu echipa de pe locul 2 cu cea mai buna linie de clasament.


Brasovul ramane cel mai important oras in competitiile de fotbal juvenil din sud-estul Europei. A doua editie a Brasov Indoor Cup se va desfasura in primele 3 zile ale lunii februarie in 7 sali de sport din Brasov si imprejurimi. 108 echipe de copii din 28 de judete vor fi prezente la startul intrecerii care se va desfasura intre 1 si 3 februarie, in organizarea ACS Tampa Brasov, in colaborare cu Directia de Sport si Tineret si ASC Corona 2010. Peste 400 de partide se vor disputa pe parcursul celor trei zile, iar semifinalele si finalele vor avea loc joi, 3 februarie. Disputele vor avea loc la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi, la sala Forex, la salile de sport ale Scolilor Generale numarul 11 si 19 si a Colegiului de Informatica, in sala de sport de la Tarlungeni si cea a Liceului Moroianu din Sacele. “Brasov Indoor Cupa a ajuns la a doua editie si este doar o prefata a Brasov Junior’s Cup, competitie care se va desfasura la vara si la care participarea va fi mult mai numeroasa, cu multe echipe din strainatate. Acum vor fii  peste 400 de partide in cele 7 sali si putem spune ca Brasovul este capitala fotbalului mic din Romania”, a precizat Ciprian Jurubescu, organizator. La categoria U7 fiecare meci va avea o prepriza de cate 25 de minute, in timp ce la celelalte categorii – U8, U9, U10 si U11 – se vor juca doua repriza de cate 15 minute. De la competitie nu vor lipsi nume importante in fotbalul juvenil romanesc, cum sunt Academia Gheorghe Hagi, Steaua Bucuresti, Kinder Sangeorgiu de Mures, dar nici echipele brasovene ACS Tampa, ACS Corona, SCM, FC Brasov, Steagu Rosu sau FC Benţa. Chiar daca la editia de iarna nu avem echipe din strainatate, asa cum se intampla la Brasov Junior’s Cup, organizatorii promit meciuri extrem de interesante in care se vor intrece peste 1.300 de copii. 
Criterii de calificare

Faza grupelor
In caz de egalitate la puncte intre 2 echipe dupa jocurile din faza grupelor,vor intra in vigoare urmatoarele criterii de departajare:
1.    Rezultatul direct
2.    Golaverajul general
3.    Numarul mai mare de goluri marcate
4.    Numarul mai mic de goluri primite
5.    Clasamentul Fair-Play
6.    Tragere la sorti

In caz de egalitate de puncte intre 3 echipe dupa jocurile din faza grupelor,vor intra in vigoare urmatoarele criterii de departajare:
1.    Se va intocmi un clasament doar cu rezultatele dintre cele 3 formatii aflate la egalitate de puncte si se va califica echipa cu cele mai multe puncte adunate doar din jocurile cu celelate echipe aflate la egalitate de puncte.
2.    Golaverajul general din jocurile cu celelalte echipe aflate la egalitate de puncte.
3.    Numarul mai mare de goluri marcate in jocurile cu celelalte echipe aflate la egalitate de puncte.
4.    Numarul mai mic de goluri primite in jocurile cu celelalte echipe aflate la egalitate de puncte.
5.    Golaverajul general in toate jocurile din grupa.
6.    Numarul mai mare de goluri marcate in toate jocurile din grupa.
7.    Numarul mai mic de goluri primite in toate jocurile din grupa.
8.    Clasamentul Fair-Play dupa toate jocurile din grupa.
9.    Tragere la sorti.

In cazul in care in urma clasamentului intre 3 echipe doar 2 vor ramane la egalitate de puncte se vor aplica criteriile de departajare intre 2 echipe.