vineri, 25 februarie 2011

Uhrin cheamă suporterii la stadion: "Vom juca ofensiv! Nu luăm măsuri speciale pentru Eric"

Dusan Uhrin revine la Timişoara, iar cehul îşi cheamă suporterii la stadion pentru meciul cu Mediaşul. Antrenorul lui Poli spune că va juca ofensiv şi că nu va lua nicio măsură specială pentru vedeta medieşenilor, Eric.

"Poate par relaxat, dar nu e chiar aşa, sunt foarte conectat la acest meci şi îl aştept cu nerăbdare. Ne bucurăm că vom începe în sfârşit, chiar dacă vremea nu ne ajută. Sunt încrezător că suntem pregătiţi chiar şi pentru un teren greu. Sunt încrezător şi în faptul că suporterii vor veni la meci, pentru că vom avea nevoie de susţinere. Ar fi bine să înscriem repede, dar se joacă 90 de minute şi important este să câştigăm, indiferent când vom înscrie. În mod sigur ne dorim să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă, dar trebuie să fim atenţi la contraatacurile lor. Nu voi lua măsuri speciale împotriva lui Eric", a spus Dusan Uhrin Jr.

"Ne concentrăm asupra echipei noastre, chiar dacă avem anumite informaţii despre Gaz Metan. Trebuie să ne vedem în primul rând de treaba noastră, jucăm acasă şi depinde doar de noi. Ştim că ne aşteaptă o întâlnire cu o echipă bună, joacă de mult timp împreună, au omogenitate, iar noi va trebuie să aliniem cel mai bun 11. Bineînţeles, asta depinde şi de vreme, avem nevoie de jucători obişnuiţi cu asemenea vreme. Echipa lor nu a suferit modificări foarte mari, iar pe jucătorii transferaţi în iarnă îi cunoaştem. Joacă în continuare în acelaşi sistem, iar în urmă cu doi ani, când am jucat împotriva lor, aveau acelaşi sistem. Am văzut ultimele lor trei meciuri din campionat şi pe cele din pregătiri"
, a afirmat Dusan Uhrin.
Meciul FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, este programat sâmbătă, la ora 19.00, LIVE TEXT pe www.prosport.ro