miercuri, 16 februarie 2011

Marica a fost exclus din lotul echipei VfB Stuttgart

Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus, marţi, din lot, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club, urmând să se antreneze individual pe termen nedefinit, informează kicker.de

Sâmbătă, Marica nu a fost convocat pentru meciul cu 1.FC Nürnberg (scor 1-4, pe teren propriu), iar luni şi marţi a fost chemat la discuţii de către conducerea clubului.
Marţi, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român. Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă pe român din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre.
"Interesul echipei stă deasupra interesului individual. Cipi nu este pregătit să se pună în interesul echipei. Hotărârea noastră nu reprezintă o suspendare, dar el se va antrena deocamdată separat", a spus Labbadia, conform sursei citate.
Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, în cadrul unei emisiuni televizate, că are probleme la VfB Stuttgart: "Nu vreau să spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Mönchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau să vorbesc, să spun ceva aiurea la cald".