duminică, 27 februarie 2011

2 % PENTRU A.S. SEMENICUL VALIUG

Dragi prieteni ,
Iata ca a sosit momentul in care trebuie sa ne concentram din nou si sa reusim ca impreuna sa formam din nou  o adevarata echipa.
Este momentul in  care incepem  campania (deja ) obisnuita de 2% ,care pana in acest moment a demonstrat ce importanta e pentru echipa noastra.
Doar printr-o  simpla  semnatura ,ve-ti ajuta din nou  echipa de fotbal Semenicul  Valiug sa continue ceea ce a inceput inca din urma cu 2 ani - formarea unei echipe competitive .
Acest lucru trebuie sustinut deoarece in acest moment , ( se stie ) echipa este pe locul 1 si are cel mai valoros lot din liga a 5-a cu sanse mari la promovarea in liga a 4-a!
Asadar ,facem apel din nou la d-voastra si va invitam ca incepand chiar de azi ,sa luati legatura cu reprezentantii echipei pentru a va oferii formularele.
Va reamintim ,anul trecut am avut 170 de semnaturi (vezi sectiunea 2 % de pe blogul echipei de fotbal )  ,ceea ce a insemnat un venit de aproximativ  4200 RON ,bani care au asigurat ( spre exemplu ) arbitrajul pe teren propriu la aproximativ  9 meciuri ,ceea ce este excelent !
Suntem siguri ca in acest an vom fii si mai multi care vom semna pentru echipa de fotbal ,astfel incat alaturi de sponsorul principal al echipei , Primaria Valiug  , sa devenim o echipa  apreciata si respectata si cu stabilitate financiara .
ASADAR ,CU TOTII SA SEMNAM PENTRU SEMENICUL VALIUG !
2% PENTRU ECHIPA DE FOTBAL SEMENICUL VALIUG !
Dupa ziua de 15 mai (data cand se incheie campania de 2%) ,vom publica numele tuturor persoanelor care sunt si in acest an alaturi de noi .
Pentru cei care nu stiu inca  ,va reamintim ca prin semnatura d- voastra ,ve-ti redirectiona 2 % din impozitul pe venit (care deja vi-a fost retinut de stat in anul 2010  ) catre echipa de fotbal Semenicul Valiug .
SEMNEAZA :

CONDUCEREA ECHIPEI SEMENICUL VALIUG
PRESEDINTE : ADRIAN TIUCH
VICEPRESEDINTE : CRISTI FARACEA
TEAM – MANAGER : EUGEN BIRLEANU
Mai jos va oferim un exemplu mult mai clar pentru a intelege exect ce inseamna 2 % .