sâmbătă, 26 februarie 2011

Azi ,POLI - MEDIAS la ora 19:00 pe DigiSport TV !


Gazonul de joc se va prezenta în condiţii foarte bune la ora de start a meciului dintre Poli şi Gaz Metan Mediaş în ciuda condiţiilor meteo din ultimele zile.
Deşi vineri a nins în permanenţă la Timişoara, gazonul de pe arena "Dan Păltinişanu" se prezintă în condiţii foarte bune după ce mai mult deţinuţi au lucrat ore în şir pe parcursul zilei de ieri şi de astăzi. 
80 de persoane de la Penitenciarul Timişoara au lucrat vreme de 12 ore în cursul zilei de ieri, iar astăzi au revenit pentru a curăţa şi căile de acces de la intrarea şi scările stadionului. "Este terenul care se prezintă în cele mai bune condiţii din România", a explicat cel care s-a ocupat de deszăpezirea terenului.
În altă ordine de idei, Dusan Uhrin a pregătit o surpriză pentru partida de astăzi, sîrbul Ignjatijevici nefiind inclus în lot! Deşi a ratat mai multe zile de pregătire cu formaţia timişoreană şi a jucat doar o repriză în ultimul amical, Lazslo Sepsi va juca din primul minut în partida care va debuta la ora 19, fundaşul fiind chinuit de o accidentare la tendonul lui Ahile în ultimele săptămîni.
"Vom juca ofensiv şi sper să înscriem cît mai repede împotriva celor de la Gaz Metan pentru a ne face meciul mai uşor. Am lucrat foarte mult în ultimele luni şi cred că a venit momentul ca echipa noastră să-şi arate valoarea. Echipa din mandatul trecut nu era mai bună decît cea pe care o am acum la dispoziţie", a spus Dusan Uhrin înainte de partida de astăzi.