duminică, 5 iunie 2016

Arsenal este dispusă să achite clauza de reziliere a contractului lui Vardy.

Transferul lui Jamie Vardy la Arsenal este tot mai aproape să devină realitate. Managerul campioanei Angliei, Claudio Ranieri, a confirmat, resemnat, că "tunarii" au făcut o ofertă oficială pentru atacantul de 29 de ani, iar presa engleză scrie că totul s-ar putea încheia în următoarele 48 de ore.
"Da, este adevărat", le-a spus Ranieri jurnaliştilor italieni, atunci când a fost întrebat dacă zvonul că Arsenal este dispusă să achite clauza de reziliere a contractului lui Vardy, informaţie publicată vineri de The Guardian, este real.
Reacţia antrenorului italian nu face decât să confirme că Leicester nu îşi doreşte să se despartă de fotbalistul care, cu cele 24 de goluri marcate în ultima ediţie a Premier League, a fost fundamental în câştigarea unui titlu istoric pentru "vulpi".
Cu toate acestea, oficialii campioanei Angliei au mâinile legate, decizia finală urmând să-i aparţină lui Vardy. În urmă cu aproximativ o lună, internaţionalul englez declara că "abia am câştigat campionatul şi vom juca în Champions League. Sunt fericit la Leicester".
Şansa de evolua la o formaţie de prim-plan ar putea cântări, însă, decisiv în hotărârea pe care o va lua Vardy. Pentru un jucător care se apropie de 30 de ani, profesionist doar din 2012, o asemenea şansă ar putea fi unică.
sursa : http://www.digisport.ro
foto : http://www.espnfc.com/