luni, 2 iunie 2014

DESPRE MECIUL MINERUL ANINA - SEMENICUL VALIUG 0 - 3 ( 0 - 1 ) , 31 MAI 2013 :

Ultima etapa de campionat  a fost una foarte asteptata avand in vedere ca se stabilea campioana ligii a IV-a .
Echipele angrenate in lupta pentru titlu au fost Berzovia si Otelul Rosu. Asa cum a-ti aflat deja , ambele au pierdut , astfel incat Berzovia a devenit campioana , avand in vedere ca era pe locul 1 si inaintea ultimului joc , cu un punct mai mult decat Otelul Rosu. 
Echipa de pe locul trei , Anina a jucat acasa cu echipa noastra Semenicul Valiug si a fost surclasata cu un 0 – 3, scor  care demonstreaza faptul ca azi , Semenicul Valiug este probabil cea mai in forma echipa din acest campionat . Practic , sambata am avut avanpremierea finalei  Cupei Romaniei, care va avea loc miercuri , 4 iunie 2014 , de la ora 17.30 la Anina .
Sigur ca probabil miercuri , va fi altceva in sensul ca , nici un meci nu seamana cu altul  si prin prisma faptului ca din echipa noastra au lipsit mai multi titulari , probabil si de la Anina. De  la noi au absentat  Bebe Craciunescu , Edi Mateiasi , Ion Matei ( este operat de apendicita ) si  Adi Ferenczik , dar acest lucru nu s-a prea simtit sambata , deoarece echipa a fost condusa impecabil de pe margine de Lucian Dobre ( omul care a schimbat  radical  fata echipei noastre in acest retur)  si de faptul ca  jucatorii nostri au jucat excelent. 
Printre cei mai buni in meciul de sambata , i-am remarcat pe Ursu , Izvernar si Martin . Dealtfel , Vali Martin a reusit un gol de senzatie , dupa o cursa in forta plecata de la mijlocul terenului si cu o finalizare de mare jucator , dupa ce, a driblat 3 jucatori si dupa un sut care a lovit  bara laterala inainte de a intra in poarta .
Primul gol al nostru a fost marcat de David Razvan , care a reluat cu capul o centrare de pe partea stanga . Faza s-a intamplat in prima repriza in minutul 29 . Golul doi , l-a reusit Silviu Izvernar , care a reluat o centrare de pe partea dreapta si printr-un sut la semiinaltime a reusit sa trimita mingea in poarta si 2 – 0 pentru noi. Am mai avut  oportunitati de a marca , dar , bineinteles am mai si ratat cateva ocazii bune.
Impresia lasata de echipa noastra a fost una excelenta si tocmai de aceea, absolut  tot lotul nostru  merita sincere felicitari . Au mai intrat in repriza a doua Traia , Urs si Dani Minea. Acesta din urma a fost extrem de fericit deoarece in urma cu cateva zile a devenit tatic si astfel a adus inca un membru ( Lucas )  in tabara sustinatorilor echipei noastre. Acest lucru a fost sarbatorit dupa meci , la repriza a treia .
Felicitari Dani si multumim ca dupa atatia ani , inca esti alaturi de noi.
Iata lotul de sambata care a evoluat in ultimul meci de campionat din aceasta editie si care a reusit o victorie categorica la Anina : Motreanu – Ursu , Gherasim  Fomitescu , Fidler – Martin , Hapau , David , Muntean – Izvernar,Stoica
Au mai jucat : Traia , Urs si Minea
Pe banca : Dobre

Alaturi de noi a fost si Ion Matei (recent operat de apendicita )