miercuri, 19 martie 2014

Dorinel Munteanu, numit reprezentant onorific la Metalul Reşiţa

Luni, clubul Metalul Reşiţa a oficializat o serie de schimbări la nivelul conducerii administrative, într-o conferinţă de presă condusă de primarul oraşului, Mihai Stepanescu. Acesta a anunţat trecerea lui Carol Gurgu în funcţia de secund al tehnicianului Marian Pană, după ce multă vreme ocupase mai multe funcţii în paralel şi fusese considerat chiar un fel de preşedinte al grupării din Valea Domanului, datorită statutului de consilier local.
În cadrul aceleiaşi conferinţe a fost prezent şi fostul internaţional Dorinel Munteanu, cel care a fost învestit în funcţia de reprezentant onorific al formaţiei Metalul Reşiţa, deşi se credea iniţial că acesta va fi numit antrenor al echipei. Ex-antrenorul Stelei şi al lui Dinamo a promis că va ajuta clubul reşiţean, care şi-a anunţat intenţia de a promova în prima ligă şi de a remania centrul de juniori, scrieargument-cs.ro.
Dorinel Munteanu (45 de ani) a jucat la precursoarea Metalului Reşiţa, CSM, timp de un an, în sezonul 1987-1988, după care a fost transferat la FC Olt. Fostul internaţional a mai evoluat în carieră la Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Bruges, FC Koln, Wolfsburg, SteauaCFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, şiUniversitatea Cluj.
sursa : prosport , foto : caon