joi, 27 martie 2014

Despre Adunarea Generala Extraordinara a AJFCS , vineri , 28 martie 2014 :

În atenţia:
MEMBRILOR  AFILIAŢI  AI  ASOCIAŢIEI  JUDEŢENE DE FOTBAL CARAŞ-SEVERIN
 I.                    Vă aducem la cunoştiinţă că, în conformitate cu prevederile art. 25, alin. 2 şi 3 din Statutul AJFCS, Comitetul Executiv a hotărât, în şedinţa sa din data de 29 ianuarie 2014, convocarea Adunării Generale Extraordinare aAsociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin pentru ziua de 28 martie 2014, ora 10,00, la Restaurantul „Capitol” din Reşiţa, cu următoarea ordine de zi:
      a.       Constatarea întrunirii cvorumului;
b.       Aprobarea Ordinii de zi;
c.       Alocuţiunea preşedintelui AJFCS;
d.       Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului – verbal oficial;
e.       Desemnarea Comisiei de Numărare a voturilor;
f.        Prezentarea programului strategic al candidaţilor la funcţia de preşedinte AJFCS.
g.       Alegerea preşedintelui AJF Caraş-Severin.
h.       Prezentarea programului - suport al candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte AJFCS.
i.         Alegerea vicepreşedinţilor şi a membrilor Comitetului Executiv în conformitate cu prevederile art. 31 din Statutul AJF.
j.         Confirmarea validităţii Adunării de Alegeri desfăşurate pentru desemnarea membrilor Comitetului Executiv.
k.       Alegerea Preşedintelui şi a Membrilor Comisiei de Cenzori.
l.         Aprobarea persoanelor ce urmează să ocupe funcţia de Secretar General şi Director Economic/Trezorier.
m.     Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a AJFCS din data de 28 martie 2014.
 II.
1. În vederea bunei pregătiri a Adunării Generale este necesar să transmiteţi, în scris, la Secretariatul General al AJFCS, până pe data de 26.03.2014, ora 14:00:
      Numele şi prenumele delegatului oficial care participă la Adunarea Generală, funcţia pe care o deţine în cadrul unităţii dumneavoastră şi documentele (în copie) care atestă respectiva sa calitate.

2. Precizăm faptul că delegatul oficial desemnat de dumneavoastră trebuie să se prezinte la Adunarea Generală cu un document de identitate (buletin/carte de identitate) şi mandat scris (delegaţie-împuternicire) din care să rezulte calitatea legală în vigoare certificată de ultima Adunare Generală a structurii sportive pe care o reprezintă - în cazul funcţiilor eligibile.

3. În temeiul art. 25, alin.5 din statutul FRF şi art. 23, alin. 3, 4 şi 5 din statutul AJFCS, membrii afiliaţi pot fi reprezentaţi la Adunarea Generală doar de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere (de regulă preşedinte, secretar general sau funcţii echivalente) în cadrul respectivei asociaţii/persoane juridice de cel puţin 6 luni şi numele acesteia a fost comunicat în documentele transmise către AJF cum ar fi: cerere de afiliere, cerere de înscriere în competiţii, etc. 


Secretar General