duminică, 30 martie 2014

DESPRE MECIUL SEMENICUL VALIUG - AS ORAVITA 2 - 5 ( 1 - 2 ) , 29 MARTIE 2014 :

Un meci  pe care nu o sa-l uitam multa vreme.

Echipa oaspete , ne-a surprins in prima repriza printr-un presing  prelungit,  care nu ne-a convenit de loc si  pe acest fond si-au creeat multe ocazii la poarta noastra.
Din pacate pentru noi , am intalnit o echipa in mare forma , putem  spune  fara greseala faptul  ca, echipa din Oravita a aratat ca o echipa foarte puternica a ligii a IV-a , cu jucatori foarte rapizi , care ne-au dat mari batai de cap pe tot parcursul jocului.
Cu siguranta este una din candidatele la locul 1, la finalul campionatului.

In mod sigur  , nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea  scor , mai ales , prin prisma faptului ca echipa noastra nu a pierdut nici un joc pe teren propriu in acest campionat ! 
Chiar daca am revenit dupa 0 – 2 , printr-un gol marcat cu capul de Edi Mateiasi,  dupa un corner executat la coltul scurt al portii echipei din Oravita , nu am reusit sa revenim asa cum am mai facut-o in acest campionat .
Scorul la pauza a fost 1 – 2  , dupa un joc bun facut de ambele echipe.
Antrenorii echipei noastre , Lucian Dobre si Matei Fomitescu , precum si  intreaga  echipa , eram convinsi ca avem  puterea sa revenim in repriza a doua si chiar sa castigam meciul.
Sa mai precizam ca la scorul de 1 – 2 , Luci Dobre a reusit o faza excelenta  pe partea dreapta , terminata cu un sut puternic si plasat sub bara portii  echipei  din Oravita , dar respins in extremis de portarul echipei  oaspete. 
La cateva minute , Alin Stoica a ramas singur cu portarul si a trimis pe milimetric pe langa poarta . Probabil ca daca , macar la una din aceste doua ocazii  am fi marcat , am fi gestionat mai bine jocul nostru din repriza a doua.
Dupa pauza am avut momente  de cosmar .
In doar 6 minute , am ajuns la scorul de 1 - 4 !
Am pornit convinsi ca putem  intoarce scorul de la pauza si dupa doar 3 minute , in minutul 48  , Edi Mateiasi , foarte bun pana atunci, a vrut sa lase o minge sa ajunga la portarul  nostru  , dar i-a sarit gresit undeva pe picior, de unde a ricosat direct la un jucator al Oravitei care a sutat plasat pe jos si 1 – 3 (vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=9__741ToVmw&feature=youtu.be)
Ne aruncam in atac , dar dupa alte 3 minute , Bebe Craciunescu  , dorind sa respinga o minge din careul nostrum , il agata pe un jucator al oaspetilor si  scorul devine  1 – 4 in minutul 51 (vezi lovitura de la 11m :https://www.youtube.com/watch?v=dxcf-wE4tm8&feature=youtu.be)! 
Din pacate , chiar daca am mai facut schimbari , meciul parea jucat si ca si in etapa precedenta , la acest scor ne-am blocat si din nou nu ne-a mai iesit nimic.Totusi , in urma unei lovituri libere , am redus printr-o executie frumoasa a lui Hapau , scorul devenind 2 – 4 in minutul 77 !
Imediat , oaspetii reusesc sa marcheze din nou  si scorul devine 2 – 5 !
Pana la final nu s-a mai intamplat nimic si iata cum ne complicam situatia in clasament. Cu siguranta , in zilele urmatoare , vom incerca sa gasim solutii pentru  a ne ridica moralul , care, dupa aceste prime doua etape ale returului  este foarte scazut , dupa ce am pierdut doua meciuri consecutiv si am primit 9 goluri !
Urmeaza meciul din Cupa Romaniei , miercuri 2 aprilie 2014 ,ora 17 , de la Slatina Timis cu Foresta Armenis , apoi deplasarea de la Moldova Noua , sambata, 5 aprilie 2014.
Echipa care a inceput meciul de ieri , a fost urmatoarea :
Motreanu – Matei , Mateiasi , Craciunescu , Muntean – Martin , Hapau , Fomitescu ,  Dogaru - Dobre , Stoica
Au mai jucat in repriza a doua : Dinca , Traia , Capatana , Ursu
Pe banca : Fidler

La juniori : Semenicul Valiug – AS Oravita  0 - 5