miercuri, 26 martie 2014

Azi, miercuri , 26 martie 2014 , etapa intermediara in Liga 2 !

În etapa a XIX-a a Ligii a II-a de fotbal, CS Mioveni – Metalul Reșița, miercuri, 26 martie, de la ora 15.
Neînvinși în cele patru meciuri oficiale disputate în 2014 în liga secundă, fotbaliștii de la Metalul Reșița au la mijlocul acestei săptămâni un meci în deplasare la CS Mioveni, formație pe care au învins-o în tur, în Valea Domanului, cu 2-1, prin golurile marcate de Enciu și Plecanciuc. Elevii lui Marian Pană și Carol Gurgu au un moral bun după victoria obținută etapa trecută în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, succes în urma căruia au schimbat liderul Seriei a II-a și țintesc un rezultat pozitiv în deplasarea de la Mioveni.
„Am avut șansă cu Vâlcea, spunea antrenorul Marian Pană după meciul câștigat la limită cu 1-0. Am avut și un joc ezitant, dar eu zic că în play-off ne vom regla jocul. Avem două meciuri grele în această săptămână, în deplasare cu CS Mioveni și acasă cu Gloria Bistrița. Luăm în calcul revenirea celor de la Mioveni, mai ales că au câștigat în deplasare la FCU Craiova. Dar, noi mergem încrezători la acest meci, am încredere în băieți, îi văd hotărâți. Toată lumea este alături de noi, e o atmosferă bună de lucru la Reșița. Ne-ar prinde bine patru puncte din următoarele două meciuri, cu Mioveni și cu Bistrița. Dar eu zic că vom lua șase.”
Două rezultate de egalitate, 0-0 cu Minerul Motru și FC Bihor Oradea, ambele în deplasare, și două victorii, 2-0 cu FC Olt Slatina și 1-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, au urcat-o pe Metalul Reșița pe locul patru al clasamentului, cu 28 de puncte. Într-o ierarhie intermediară a play-off-ului, fază spre care Metalul țintește să ajungă, formația reșițeană se află tot pe locul patru, cu 11 puncte. Rămâne de văzut dacă obiectivul fixat de antrenorul principal Marian Pană va fi atins în cele două meciuri importante din această săptămână, o deplasare la o echipă aflată în revenire de formă și un meci în Valea Domanului, sâmbătă, 29 martie, cu o altă pretendentă la accederea în play-off. La partida de miercuri de la Mioveni și-au anunțat prezența și câțiva membri ai Guardiei Rosso Nera.
sursa : caon