miercuri, 26 martie 2014

Chiricheș s-a întors la antrenamente și poate juca împotriva lui Liverpool!

Tottenham și-a revenit după o perioadă mai grea, a fost aproape de o calificare nesperată în sferturile UEFA Europa League, după 2-2 cu Benfica (VIDEO AICI), iar în ultima etapă din campionatul Angliei a trecut în campionat de Southampton, scor 3-2.
Tim Sherwood are parte și de alte vești bune. La antrenamentele celor de la Spurs a revenit și internaționalul român Vlad Chiricheș. Măcinat de dureri pe care le-a avut la spate, fostul stelist nu a mai jucat de pe 29 ianuarie, dintr-un meci pierdut de Tottenham cu Manchester City, scor 1-5.
"Vlad a lipsit o perioadă și suntem încântați că este din nou alături de noi. El s-a antrenat bine, nu a mai simțit nicio durere la spate, deci nu putem să fim decât mulțumiți", a spus antrenorul lui Tottenham, care se va putea baza și peMichael Dawson, revenit și el la pregătiri.
Vlad Chiricheș a lipsit 55 de zile și poate reveni în echipa londonezilor la derby-ul extrem de dificil de duminică, cu Liverpool.
13 meciuri a adunat Chiricheș pentru Tottenham în acest sezon din Premier League și a marcat un gol, în victoria cu Fulham, scor 2-1