joi, 26 aprilie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - METALUL BOCSA 1 - 2 ( 1 -2 )


25 Aprilie 2012
Loc de disputare : Valiug
Stadion : Valiug Arena
Spectatori : 15
Vremea : cer noros ,a plouat in repriza  a doua
Echipamente :
Semenicul  : violet – alb
Metalul  : rosu – alb
Rezultat la juniori : Gloria Resita – Metalul Bocsa 0 - 0

Echipa Semenicul Valiug : Traia - Dumitru , Celoiu ,Kudlimai , Dobrei - Oprea , Urlica , Birleanu , Muntean - Marisescu , Bunea.

Meciul  din etapa 23-a (intermediara ) cu echipa Metalul Bocsa a fost  exact asa cum ne asteptam , unul greu , mai ales avind in vedere indisponibilitatile din lotul nostru.
Putem afirma ca echipa noastra nu a reusit un meci asa cum ni l-am fi dorit si probabil de aceea dupa  90 de minute am parasit terenul invinsi de o echipa mai bine cotata si cu multa experienta in liga a IV-a.
Pe langa mai vechii accidentati ( Stanciu , Ioiart , Minea ), au mai lipsit datorita problemelor personale golgeterul  Ferenczik   , Bebe Craciunescu , si Solga  , jucatori extrem  de important  in angrenajul echipei noastre.
In schimb ,ne-am bucurat de revenirea lui  Cosmin Helmuth , care a intrat in repriza a doua si a jucat foarte bine .
Totusi  , cu putina sansa am fi reusit un rezultat de egalitate , dar nu a fost  sa fie .
Prima repriza a inceput bine pentru noi  , avand in vedere faptul ca am deschis scorul repede (min.8) , prin Tavi Bunea ,care a urmarit o minge lansata in adancime , dar care cu sansa , s-a oprit intr-o balta in fata careului de ,,16’’ al oaspetilor si Bunea a ,,intepat-o ‘’pe langa portarul echipei din Bocsa , iesit in intampinarea sa.
Oaspetii  au aratat ca sunt o echipa buna  in liga a IV-a  si nu au acuzat golul primit , din contra ,au iesit la joc si au avut cateva ocazii la poarta noastra , dar nu periculoase.
De partea cealalta , noi am beneficiat de cateva lovituri libere din preajma careului  mare al echipei din Bocsa, dar ramase fara rezultat.
La o faza care nu anunta nimic  ( min. 20 ) , undeva  la 40m de poarta noastra  ,lateral dreapta  directiei de atac a oaspetilor ( langa tusa), un jucator al echipei Metalul Bocsa  are o executie , care probabil se dorea a fi o centrare  , mingea se inalta si  poposeste in poarta ,peste portarul  Traia , aflat usor iesit din poarta , iar scorul devine 1 – 1.
Din pacate , dupa acest gol ,cei care joaca mai bine sunt tot cei din Bocsa  ,care au prins curaj si au devenit periculosi pe contraatac .
Oaspetii au fost aproape de a marca golul doi, atunci cand  Gabi Dumitru a respins de pe linia portii .
Echipa Metalul Bocsa  reuseste  sa preia conducerea ,dupa o centrare venita tot de pe partea dreapta  ( de langa coltul terenului ) , atunci cand , dintr-o multime de jucatori aflati in careu , mingea  a fost reluata din  8m cu capul pentru 1 – 2 ! A fost minutul 38 , al partidei .
Pana la pauza , nu se mai intampla nimic notabil si scorul ramane 1 – 2.
In repriza a doua , cei care au jucat mai bine au fost jucatorii nostrii . In timp ,au fost facute cele 4 schimbari permise de regulament   si au mai intrat Cosmin Helmuth , Roly Jivan ,ionut Fiat si Marius Stetco  , dar , chiar si cu forte proaspete ,nu am reusit sa ne creem ocazii importante la poarta celor din Bocsa.Au iesit Razvan Muntean  (probabil o schimbare neinspirata, avand in vedere ca el era omul cu centrarile nostre in fata portii ) , Gabi Dumitru , Horea Marisescu si Alex Urlica.
Capitanul  echipei oaspete si golgeterul campionatului  (Tudor ,Metalul Bocsa ) , a facut o usoara intindere  la finalul primei reprize si acest lucru s-a vazut in evolutia echipei din partea a doua a meciului , care nu a mai jucat asa cum a facut-o in prima repriza.
Cea mai importanta faza din repriza a doua , a avut loc abia in minutul 87 , atunci cand mingea  plecata de la Ionut Fiat  ajunge  in cele din urma la Tavi Bunea  ,care are o super  executie din vole’ si mingea trece la 20 cm pe langa  poarta echipei Metalul Bocsa , scorul ramanand  1 – 2 . Am fi meritat cu siguranta golul egalizator , dar trebuie sa subliniem faptul ca ieri , echipa din Bocsa a fost mai buna  si consideram ca mai ales dupa evolutia din prima repriza, a meritat victoria.
Urmeaza  3 etape  in ritmul de sambata - miercuri - sambata , mai exact , pe 28 aprilie ne deplasam la Moldova Noua , apoi miercuri 2 mai la Anina  si din nou sambata  , 5 mai la Valiug ,cu Nera Bozovici.
Ne bucuram mult  de faptul ca , la meciul de la Moldova Noua  revine (dupa accidentare) , Nicu Stanciu si speram Adi Ferenczik , care ne-a lipsit foarte mult in meciul cu Bocsa. In schimb va lipsi Muntean Razvan , care are o problema personala.
In clasament , ramanem pe locul 11 , la 6 puncte  de  Anina ( locul 10 ) si avem cu 3 puncte mai mult decat  Hercules Baile Herculane ( locul 12 ).