joi, 5 aprilie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA 1 - 2 ( 0 - 2 )

Echipa Semenicul Valiug :
Chelu – Nica , Kudlilmai , Stingu , Ioiart – Oprea,Solga,Birleanu,Muntean – Dumitru , Ferenczik
Au mai jucat : Dobrei , Traia , Stetco si Marisescu
Pe banca : Jivan , Celoiu

Ziua de 4 aprilie 2012 , va ramane o zi importanta in istoria sportiva a Valiugului , prin faptul ca au avut loc pentru prima data  doua meciuri oficiale pe Valiug Arena , in aceeasi zi !
Din pacate pentru noi ,ambele meciuri au fost castigate de oaspeti .
In primul meci , Gloria Resita – AS Berzasca 4 – 5 , iar in al doilea meci Semenicul Valiug –AS Berzasca 1 – 2 .
Chiar daca rezultatele nu au fost cele dorite pentru noi , putem afirma ca ieri  pe Valiug Arena ,am asistat la un adevarat spectacol sportiv urmarit de aproximativ 50 de spectatori ,care au urmarit cu mare atentie cele doua partide.

Meciul echipei noastre SEMENICUL Valiug cu echipa din Berzasca ,a fost un meci asa cum ne asteptam , unul foarte greu.Echipa oaspete ,venea la Valiug dupa un 7 – 2 in deplasare la Dognecea si acest lucru s-a confirmat prin prestatia din teren a echipei AS BERZASCA.
Echipa AS Berzasca  a reusit victoria la Valiug, prin doua greseli ale portarului echipei noastre .La primul gol al oaspetilor , a fost surprins de mingea care a fost trimisa usor din lovitura libera de la 16m pe langa zid , iar la al doilea la o iesire neinspirata la o minge ,,aruncata’’ in careul nostru.
In prima repriza , unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei noastre ( Raul Ioiart ) , a fost accidentat si a fost nevoit sa paraseasca terenul in minutul 24.In locul sau a intrat Cosmin Dobrei .
Din pacate , cele doua goluri usor primite de echipa noastra , ne-au facut sa nu mai jucam nimic pana la pauza si doar sa constatam bunul joc la mijlocul terenului al celor din Berzasca .Interesant este faptul ca oaspetii nu au avut o alta ocazie de a marca in prima parte a meciului si doar au fructificat cele doua ocazii avute.
Bineinteles ca la pauza , cei doi antrenori ai echipei noastre , Horea Marisescu si Adi Ferenczik au pregatit  primele schimbari in speranta unei reveniri rapide in joc.
Au fost introdusi in teren Seba Traia in locul lui Cornel Chelu din min.46 , Horea Marisescu in locul lui Adi Birleanu min.58 (a facut intindere ) si Marisu Stetco in locul lui Gabi Dumitru (min.65) .
Aceste inlocuiri au schimbat jocul nostru in bine  si putem afirma ca a doua repriza  a fost mult mai buna decat prima si  chiar am reusit sa marcam in min. 64 golul care ne-a facut sa speram la cel putin un rezultat de egalitate .
Daca in prima repriza am fi putut marca doar un gol , dupa o faza de senzatie facuta de Adi Ferenczik , care a plecat cu mingea din ,, jumatatea'' noastra , a driblat un adversar si a centrat din alergare, punandu-l pe Gabi Dumitru singur fata in fata la 10m cu portarul oaspetilor si in loc de 1- 0 , mingea se duce pe langa dupa o executie modesta a atacantului nostru.
Asa cum afirmam mai devreme , in repriza a doua ,echipa noastra a alergat mai mult si a reusit sa-si mai creeze 3 ocazii de singur cu portarul , dar  ratate incredibil de jucatorii nostrii.La una din ele , noul introdus in teren , Marius Steco, a primit o centrare de pe dreapta si a lovit mingea cu capul din 6m, putin peste transversala.
Am mai remarcat excelentul joc facut de Razvan Muntean ,care a depus un efort considerabil in acest meci si  tot el a facut faza meciului , din care puteam marca un gol de generic . Faza a fost aproape identica cu cea din prima repriza a lui Ferenczik , de data aceasta pe partea stanga si dupa un dribling si o cursa de 50m, a urmat o centrare perfecta si …din nou ratam din faza de singur cu portarul , prin acelasi Adi Ferenczik ( foarte activ ieri )care a reluat din nou putin pe langa poarta . A fost o faza  , care a incantat publicul spectator si care a aratat ca echipa noastra putea obtine macar un rezultat de egalitate.
Din pacate , ieri nu a fost ziua noastra cea mai inspirata si tocmai de aceea felicitam oaspetii pentru victorie.
Berzasca, a fost o echipa pragmatica , care a stat foarte bine in teren si a dominat mijlocul terenului , acolo unde practic , ieri ne-au fost superiori.
Mergem mai departe , ne asteapta un meci foarte greu in deplasare la echipa de pe locul 3 , Bistra Glimboca , sambata 7 aprilie 2012.
Suntem  ingrijorati de accidentarile din echipa noastra : Ioiart Raul si Adi Birleanu , jucatori deosebiti de importanti in echipa noastra si care din pacate vor absenta o lunga perioada de timp.
Datorita unei  probleme personale , sambata la Glimboca va lipsi si Robeto Stingu ,astfel ca apararea noastra va juca fara doi titulari .Tot datorita unei probleme personale va lipsi si Seba Traia.
Speram ca cei doi antrenori sa gaseasca cea mai buna formula de echipa din  jucatorii aflati la dispozitie si sa reusim un meci bun la Glimboca.
Vor avea  sansa de a se remarca unii jucatori care au jucat mai putin in acest campionat .
Sa mai precizam ca echipa din Berzasca , dupa victoria de la Valiug ,a urcat pana  pe locul 4 in clasament !