luni, 16 aprilie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - TIMISUL SLATINA TIMIS 6 - 4 ( 3 - 0 )

Valiug , 14 aprilie 2012
Spectatori : cca. 35
Vremea : cer noros , au fost si cativa stropi de ploaie
Echipamente :
Semenicul : rosu – violet
Timisul : violet complet
Stadion : Valiug Arena

Sambata la Valiug , am asistat la partida etapei a 21-a din actualul campionat si putem afima ca a fost un adevarat spectacol ,in care echipa noastra a jucat un fotbal de calitate cu goluri spectaculoase , unul mai frumos decat altul.
S-au marcat 10 goluri , a fost si un penalty pentru oaspeti , chiar si o eliminare in minutul 93 ( Solga , dupa 2 cartonase galbene ) si goluri spectaculoase  , toate in acest meci Semenicul Valiug – Timisul Slatina Timis , terminat cu scorul 6 – 4.
In minutul 89 scorul era 6 – 2..., apoi 6 – 3 in minutul 90 , urmat de penalty-ul (acordat oaspetilor) din min.93...pentru 6 – 4.
Este interesant sa subliniem si evolutia scorului : 3 – 0 la pauza , apoi 5 – 0 , 5 – 2 , 6 – 2 si 6 – 4 ...
Omul meciului a fost fara indoiala Tavi Bunea , autorul a 4 goluri senzationale ! Tavi a demonstrat inca odata ca este un jucator deosebit de talentat si  ca ar putea juca ( cu o pregatire fizica adecvata ) la multe echipe din esaloanele superioare.
Am vazut o echipa a Valiugului foarte motivata si concentrata pana cand scorul a ajuns la un incredibil ... 5 – 0 , (min.58) . La pauza scorul a fost 3 – 0 .
Dupa aceea , oarecum normal , a aparut o perioada de relaxare in jocul nostru si pe acest fond , oaspetii reusesc 2 goluri , scorul devenind 5 – 2 . Imediat facem 6 – 2 ( min.72 ) , dar oaspetii mai reusesc 2 goluri in ultimele 3 minute ,atunci cand noi asteptam fluierul final ... .
Golurile noastre  au fost marcate de Bunea 4 , Adi Ferenczik si Adi Birleanu ( cu capul ).
Am mai retinut de la acest meci , pasele deosebite ale lui Adi Birleanu , centrarile lui Razvan Muntean ( 2 pase de gol ) , determinarea lui Marian Oprea , care de la meci la meci joaca tot mai bine , munca deosebita depusa de Solga si Ferenczik si prestatia deosebita a lui Bebe Craciunescu care a oferit multa siguranta in aparare . Sa subliniem si jocul destul de bun reusit de Razvan Celoiu (19 ani ) si a lui Cosmin Dobrei ,care alaturi de Flavius Kudlimai, au oferit siguranta de care aveam nevoie in aparare.
In repriza a doua , a debutat in echipa noastra jucatorul Urlica Alexandru si putem afirma ca este un jucator pe care vom conta in viitor.Deasemenea , am fost impresionati de jocul lui Roly Jivan care a intrat imediat dupa pauza in teren si a aratat ca poate fi un jucator de baza in echipa noastra .
In fotografiile pe care le vom publica aici pe site in zilele urmatoare , echipa noastra apare in echipament rosu – violet .
Acest lucru a fost posibil datorita  faptului ca oaspetii au venit la acest meci cu echipament violet complet ! Multumim echipei din Slatina pentru intelegerea de care au dat dovada vis-a-vis de jocul echipelor de juniori !
O dovada de mare caracter au aratat  jucatorii Stanciu Nicolae , Cosmin Helmuth , Raul Ioiart si bineinteles Dani Minea , care desii sunt accidentati ,au tinut sa fie alaturi de echipa si au fost prezenti la meci .Suntem mandrii si fericiti ca asemenea jucatori fac parte din echipa noastra !
Sambata , ar trebui sa jucam in deplasare cu Starigrad , dar echipa din Carasova s-a retras din campionat.Vom obtine inca 3 puncte , insa fara joc.
Va urma etapa intermediara din ziua de miercuri 25 aprilie 2012 , ora 17. Vom avea meci  la Valiug , pe Valiug Arena cu  Metalul Bocsa .